Un copil de 15 ani, mușcat de doi câini agresivi. A ajuns la spital cu urechea sfâșiată

Ultima actualizare:

    Stăpânul şi-a luat animalele  şi a fugit înainte să apară poliţiştii
Stăpânul şi-a luat animalele şi a fugit înainte să apară poliţiştii

Episod sângeros! Un puşti în vârstă de 15 ani din Oradea a ajuns la spital cu urechea sfâşiată, după ce a fost atacat, săptămâna trecută, de doi rottweileri. Copilul a fost salvat de trei tineri, care au sărit să alunge câinii. Stăpânul acestora a fugit cu patrupedele înainte de sosirea poliţiştilor.

Un băiat din Oradea îşi plimba căţelul, un bichon, împreună cu sora lui mai mare, pe o pistă de biciclete de lângă un cartier rezidenţial privat situat la marginea oraşului. “Am văzut un domn într-o maşină, pe câmpul de lângă pistă. Stătea şi citea. Cei doi rottweileri erau pe lângă maşină. Când ne-au văzut, au sărit pe fratele meu mai mic. El a luat bichonul în braţe, de teamă să nu-l sfâşie”, povesteşte sora copilului de 15 ani pentru adevarul.ro. Scena a fost observată de trei tineri care treceau prin zonă cu maşina. Aceştia au oprit imediat şi le-au sărit în ajutor. “Stăpânul câinilor a început să strige, ne întreba ce căutăm acolo. Eu am sunat la 112, fratele meu era plin de sânge”, relatează tânăra.   

Aceiași rottweileri atacaseră și o fetiţă

Bărbatul şi-a urcat câinii în maşină şi a plecat, dar martorii au reuşit să-i facă fotografii, pe care le-au predat poliţiştilor, ajunşi în câteva minute. “Agenţii îl ştiau. În luna mai, exact în acelaşi loc, câinii lui au atacat o fetiţă care plimba tot un bichon. Pe căţel l-au omorât, iar ea a fost destul de rău muşcată, dar s-a împăcat cu el, aşa că n-a mai fost cercetat”, povesteşte sora băiatului. 

În urma acestui nou atac, tânăra şi fratele ei au ajuns la spital, iar bichonul - la veterinar. Tânăra a scăpat cu câteva zgârieturi, însă fratele ei mai mic avea răni pe piept, pe spate şi pe braţe, iar urechea i-a fost sfâşiată, astfel că medicii au fost nevoiţi să-i aplice suturi.  

Proprietarul câinilor, Ionel Dascăl (56 de ani), un controversat om de afaceri orădean, încarcerat în trecut pentru fraudă fiscală şi înşelăciune, e cercetat pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net