Copil găsit într-o râpă legat cu sârmă ghimpată. Scenă îngrozitoare

Ultima actualizare:

    Andrei Alexandru Agape, de 10 ani, a fost găsit mort, înfășurat într- pătură și legat cu sârmă ghimpatăFOTO: bzi.ro
Andrei Alexandru Agape, de 10 ani, a fost găsit mort, înfășurat într- pătură și legat cu sârmă ghimpatăFOTO: bzi.ro

Un copil de zece ani dat dispărut în urmă cu patru luni a fost găsit mort într-o râpă de un bărbat care căuta nuci, în localitatea ieşeană Costuleni. Trupul băiatului era învelit într-o pătură şi legat cu sârmă ghimpată, iar capul era înfășurat într-o pungă.

În 9 iunie, Poliția a primit o sesizare în legătură cu dispariţia unui copil de zece ani, Andrei Alexandru Agape, familia minorului susţinând că l-a văzut ultima oară pe acesta în data de 29 mai.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au declanşat o anchetă penală pentru omor cu autor necunoscut, după ce într-o râpă din Costuleni, numită Podul Mântuirii, a găsit trupul neînsuflețit al unui copil de zece ani despre care se presupune că a fost ucis. Corpul copilului a fost găsit învelit cu o pătură și legat cu sârmă ghimpată, iar capul era acoperit cu o pungă, scrie Mediafax.

”Copilul acesta nu locuia permanent cu părinții, stătea și la bunici. Încet-încet, am găsit un suspect care nu mai era în țară pentru a putea fi chestionat. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani. Trebuie să facem un test ADN pentru a vedea dacă este vorba despre acesta, având mai multe probe împotriva lui“, a declarat, marți, 29 septembrie, prim-procurorul Carmina Pascal, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, citat de Mediafax.

Conform procurorilor, bărbatul care a găsit trupul băiatului este o rudă mai îndepărtată a acestuia, care a intrat în râpă ca să culeagă nuci.

Andrei Alexandru Agape era din satul Covansa, comuna Costuleni, județul Iași, și a fost văzut ultima oară la sfârșitul lunii mai în căruța unui bărbat necunoscut. La acea vreme, Mihaela Agape, mama băiatului, susținea că Alexandru obișnuia să lipsească cu zilele și nu era îngrijorată.

”Am cules câteva nuci și atunci l-am văzut. L-am tras de un papucel și m-am speriat. Am fugit acasă și am chemat niște vecini. Nu mi-am dat seama de prima dată că e băiatul, nu mirosea nimic. Avea un sac pe cap, l-am văzut înfășurat într-o pătură, cu o bandă neagră de doliu și legat cu sârmă ghimpată. Procurorul a zis că a găsit un papuc câteva zeci de metri mai încolo. M-am speriat de moarte și nu am mai dormit de trei zile”, a povestit Vasile Pârău, localnicul care a găsit trupul băiatului, citat de bzi.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net