Copil dispărut de o săptămână la Iași

colaj-copil-disparut.jpg

Copilul de cinci ani nu a fost găsit deși a fost scotocit tot județul Iași
Citeste tot despre: 

Căutări zadarnice în județul Iași, acolo unde un băiețel de cinci ani a dispărut de acasă de șapte zile. Potrivit digi24.ro, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri au scotocit toate cotloanele județului dar nu i-au dat de urmă micuțului. Pentru că au epuizat toate pistele, anchetatorii au început să-și îndrepte atenția și către părinți: mama minorului a fost testată astăzi cu detectorul de minciuni.

Alarma s-a dat în urmă cu șapte zile, atunci când părinții băiatului de cinci ani au sunat la 112 și au anunțat că fiul lor a dispărut. Băiatul plecase împreună cu frații lui la locuința unui vecin, dar, pentru că ar fi fost obraznic, a fost alungat. A plecat spre casă, dar nu a mai ajuns. De atunci, au fost căutări în fiecare zi.

„M-au dus la detectorul de minciuni să spun dacă l-am omorât eu, da sau nu, și le-am spus că eu l-am făcut, eu să iau viața copilului, zic nu l-am omorât eu, nu i-am făcut nimic, nu l-am bătut”, povestește Petronela Nacu pentru digi24.ro, mama băiatului dispărut.

Autorităţile continuă căutările și în zilele următoare, iar în paralel fac audieri pentru a încerca să reconstituie traseul pe care l-a parcurs băiatul în ziua dispariției.  

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1