Copil de cinci ani, împuşcat accidental de fratele său cu trei ani mai mare. Micuțul a murit

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un copil în vârstă de cinci ani a fost împuşcat mortal cu o armă cu aer comprimat, de către fratele său cu trei ani mai mare, incidentul având loc la marginea unei păduri din judeţul Mureş. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil, rănile suferite la nivelul toracelui fiind foarte grave.

Echipajul SMURD a ajuns în aproximativ 14 minute, iar copilul a fost găsit în  stop cardio-respirator, i-au fost făcute manevre de resuscitare, i-a fost făcut drenaj toracic stâng cu eliminare de sânge din plămâni, i s-a administrat sânge, dar, din păcate, a fost declarat decesul.

Medicii nu l-au mai putut salva pe micuț

Meficul a estimat că băiatul a fost împuşcat de la mică distanţă, fiindu-i perforat plămânul şi probabil şi cordul, dar acest lucru va putea fi stabilit de către legişti.

Incidentul a avut loc luni după amiază, în jurul orei15:00, la marginea unei păduri dintre localităţile Pănet şi Mădăraş. Cei doi copii se aflau cu părinţii şi cu alte persoane la o cabană din zonă, când fratele mai mare a găsit o armă cu aer comprimat, lăsată nesupravegheată, şi, în timp ce manevra arma, şi-a împuşcat fratele.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului copilului, potrivit news.ro. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net