Copil de 1 an şi 9 luni dispărut dintr-un sat din Bacău, găsit la 2 km distanță

Ultima actualizare:

    Copilul a fost căutat în zadar în râul Trotuș, care trece prin apropierea localității din care a dispărut
Copilul a fost căutat în zadar în râul Trotuș, care trece prin apropierea localității din care a dispărut

Panică joi într-un sat din Bacău. Un copil de 1 an si 9 luni a disparut din localitate, după ce a fost lăsat de mama lui dormind. Potrivit știrileprotv.ro, micuțul a fost găsit după șapte ore, la 2 km distanță.

Incredibil este faptul că după întoarcerea acasă a copilului, vecinii au povestit că micuțul se întâlnise cu bunicul său în timp ce hoinărea pe stradă, dar acesta nu l-a dus acasă, ci și-a văzut de drum. 

Mama este cea care a dat alarma după ce s-a întors de la magazinul din sat și nu a mai găsit copilul. Imediat a cerut ajutorul vecinilor și când a văzut că nu dă de urma micuțului a apelat la autorități. Cum în apropiere este râul Trotuș, iar căutările păreau zadarnice, familia a trecut prin clipe de coșmar

Pentru găsirea minorului, polițiștii au folosit un câine special antrenat pentru căutări. După șapte ore, micuțul a fost găsit dezorientat și înfometat de o bătrână într-un sat învecinat, Motocești, la doi kilometri distanță de casa părintească.

Baiatul are o soră în vârstă de șapte ani, iar mama lor este însărcinată. Cei de la Protecția Copilului vor face o anchetă, pentru a verifica dacă micuții sunt îngrijiți corespunzător.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net