Copil, ars de rufele puse la uscat pe sobă. Mama lui a făcut un gest salvator

copil.jpg

copil ars vaslui haine soba
Copilul dormea în timp ce hainele puse la uscat pe sobă s-au aprins şi au căzut peste el
Foto: captura video Antena 1

Caz absolut şocant la Vaslui. Un copil de trei ani din Vaslui a fost la un pas să ardă de viu în casă. Hainele puse la uscat de mama sa, pe sobă, au luat foc şi au căzut peste el în pat, în timp ce dormea.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Băcani. Băiatul dormea şi era singur în casă, iar părinţii se ocupau de treburile gospodăreşti, prin curte. Mama pusese la uscat mai multe rufe, pe sobă, care au luat însă foc şi au căzut peste copil. Flăcările au aprins şi hainele pe care micuţul le avea pe el. Alertată de ţipetele copilului, mama a fugit într-un suflet în casă. Îngrozită, femeia a avut prezenţa de spirit să stingă flăcările şi l-a scos repede afară. Apoi a sunat după ajutor.

Acum, copilul care a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe 75 la sută din suprafaţa corpului se zbate acum între viață și moarte cu arsuri. Medicii de la Vaslui au decis să-l transfere la București cu un elicopter SMURD, având şi arsuri ale căilor respiratorii.

Băiețelul a fost grav rănit și stabilizat după zeci de minute. 

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandru dragomir bebelus ars incubator

    Noiembrie 2009. Gabriel Alexandru s-a născut un copil normal. Avea doar icter, iar medicii de la Maternitatea Bucur din Capitală au decis să-l ţină în incubator. Însă, asistenta l-a uitat acolo şi copilul s-a ales cu arsuri grave, pe 20% din corp. Vă mai amintiți de el? Peste aproape două luni, Alexandru va împlini 8 ani.

  • incendiu copil mort flacari

    Tragedie în judeţul Botoşani. Un incendiu a izbucnit la o gospodărie din satul Poiana. Două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță au ajuns la faţa locului. Din păcate, un copil de trei ani a pierit în flăcări.