Copiii caută pe Internet despre droguri și alcool

Ultima actualizare:

    Minorii din Germania și Marea Britanie sunt cei mai interesați de droguri, alcool și tutun
Minorii din Germania și Marea Britanie sunt cei mai interesați de droguri, alcool și tutun

Nu vă lăsați copiii să stea prea mult pe Internet și monitorizați pe cât se poate accesările! Un raport arată că minorii caută informaţii despre alcool, droguri şi tutun.

În 9% din timpul petrecut online, minorii caută informaţii despre alcool, droguri şi tutun, iar 67% din timp stau pe reţele sociale, chat şi email, potrivit unui raport publicat astăzi de compania de securitate informatică Kaspersky Lab, citat de news.ro.

Categoria “alcool, tutun şi droguri” a generat cele mai multe semnale de alarmă în Germania (23%) şi Marea Britanie (25%).

Chinezii, intersați de site-uri porno

În schimb, conţinutul pentru adulţi a generat cel mai mare interes în rândul copiilor din China (23%) şi Japonia (5%), iar cel mai mic interes în Marea Britanie şi SUA (ambele înregistrând sub 1%).

”Portalurile de jocuri (11%) şi site-urile care conţin informaţii despre alcool, droguri şi tutun (9%) se clasează pe locul al doilea, respectiv al treilea”, se arată în comunicat.

Raportul, care acoperă o perioadă de 12 luni, se bazează pe statistici anonime provenite de la soluţiile Kaspersky Lab pentru PC-uri Windows şi Mac-uri, care au modulul Control Parental activat, şi prezintă procentul de vizite sau tentative de a vizita site-uri cu un conţinut potenţial dăunător.

Potrivit datelor, în perioada urmărită, minorii au redus numărul de vizite în mediile de comunicare şi site-urile destinate adulţilor.

Această tendinţă poate fi explicată prin faptul că şi-au mutat cea mai mare parte a activităţilor “sensibile” pe dispozitive mobile, care nu au fost vizate de raport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net