Copiii au fost «soldăţei» pentru o zi

Ultima actualizare:
S-au dat gratis  cu tiroliana
S-au dat gratis cu tiroliana

Expoziţie militară, demonstraţii de intervenţie armată, tehnici de supravieţuire şi acrobaţii aeriene au făcut sâmbătă deliciul bucureştenilor prezenţi la AeroNautic Show. Cei mai încântaţi au fost copiii, care au avut ocazia să guste un pic din viaţa de cazarmă.

Au învăţat să escaladeze obstacole înalte de câţiva metri, au traversat „zonele inamice” cu tiroliana, au tras cu luneta şi chiar s-au familiarizat cu manşa elicopterului.

Au învăţat să  mânuiască sabia
Au învăţat să mânuiască sabia

A fost o zi de instrucţie plină pentru prichindeii care au ajuns ieri în parcul Crângaşi din Capitală. Ore în şir, aici s-au desfăşurat toate forţele Armatei Române: atât cele terestre, cât şi cele ale Aviaţiei.

S-au  urcat la bordul elicopterului militar
S-au urcat la bordul elicopterului militar

Intrarea a fost gratuită, iar spectacolul – pe cinste. „Cel mai mult mi-au plăcut avioanele, care făceau tumbe pe cer şi lăsau nori de fum, dar şi pilotul de elicopter este meseriaş, că am văzut cum scotea scafandri din apă. M-am uitat prin lunetă, am escaladat zidul...

Sute de oameni au admirat  spectacolul aviatic
Sute de oameni au admirat spectacolul aviatic

A fost ca în filme”, povesteşte cu entuziasm Andrei Tălăpan, un puşti de 12 ani care a venit ieri însoţit de părinţi la AeroNautic Show 2016.


    Sute de oameni au admirat  spectacolul aviaticFoto: Sever Gheorghe
Sute de oameni au admirat spectacolul aviaticFoto: Sever Gheorghe

La eveniment au participat şi specialişti ai Muzeului Militar Naţional şi Muzeului Comunicaţiilor şi Informaticii, cu ultimele noutăţi în materie de tehnică şi echipament militare. Publicul, şi el numeros: peste 1.000 de oameni de toate vârstele.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net