Copii, părinți de copii

Ultima actualizare:

    Iuliana, 14 ani,  are acum un  copil de şase luni
Iuliana, 14 ani, are acum un copil de şase luni

Bătrânii îşi fac cruce, tinerii îşi dau coate. La Liceul Tehnologic din Roşia de Amaradia, o localitate gorjeană, două eleve de 14 ani aflate în clasa a VIII-a au ajuns vedetele unităţii de învăţământ: una are copil de şase luni, iar cealaltă este însărcinată în cinci luni.

Iuliana Toodor şi Denisa Evelina Aremia. Vin la şcoală şi au note mari, singurul lucru neobişnuit este că în pauze, în loc de păpuşi, vorbesc despre biberoane, scutece şi colici. Prima are deja o fetiţă de şase luni şi provine dintr-o familie foarte bună, iar tatăl ei este unul dintre cei mai înstăriţi din localitate. Chiar părinţii au anunţat anul trecut şcoala că fata lor, considerată unul dintre cei mai buni copii la învăţătură, este însărcinată.” Mama fetei a sunat diriginta, pe domnişoara Mihaela Aniniş, şi i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare şi nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina.

Roşia de Amaradia are aproape 3.200  de locuitori, care lucrează în  domeniul exploatării cărbunelui  sau al extracţiei gazelor naturale
Roşia de Amaradia are aproape 3.200 de locuitori, care lucrează în domeniul exploatării cărbunelui sau al extracţiei gazelor naturale

Fata, de altfel, este o elevă foarte bună, este liniştită, cuminte şi nu se aştepta nimeni la asta”, a declarat pentru gorjeanul.ro, Ilona Tiţa, directoarea unităţii de învăţământ. Părinţii au transmis că Iuliana va veni în continuare la şcoală până va termina gimnaziul, apoi vor vedea. Tatăl copilului este vecin şi salariat la viitorul socru şi deja toţi locuiesc împreună, ca o familie.

La doar câteva luni distanţă de la această întâmplare, Denisa Evelina Aremia, de 14 ani, colegă cu proaspăta mamă, a anunţat că este însărcinată, va păstra copilul şi va continua să vină la şcoală. ”Fata este gravidă în cinci luni. S-a îndrăgostit de un băiat dintr-o localitate vecină, care are în jur de 21 de ani. Este crescută de bunici, părinţii sunt despărţiţi, iar mama este plecată în străinătate, dar ţine legătura cu ea, nu a abandonat-o. Poţi să te pui cu dragostea de Amaradia? Cred că este un adevărat fenomen aici la noi. Umblă vorba că ar mai fi rămas gravidă încă o fată de 14 ani, dar rămâne să vedem”, a declarat pentru Click! primarul localităţii Roşia de Amaradia, Ion Liviu Cotojman.

Actul sexual cu o persoană care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. Întrebat ce se va întâmpla cu cei care au lăsat însărcinate cele două minore, primarul Cotojman ne-a dezvăluit că ”nu poţi să faci nimic dacă părinţii sunt de acord şi încurajează relaţia. Poliţia şi-a făcut treaba, dosarul este în cercetare, dar chiar părinţii fetei spun că tatăl copilului nu trebuie pedepsit că ei sunt de acord cu tot. Atunci ce poţi să faci?”

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net