Copiezi la Bac, dai examenul toamna viitoare!

Ultima actualizare:

Mare atenţie, elevi! Cei care copiază vor fi aspru sancţionaţi!

Faţă de anii anteriori, Ministerul Educaţiei impune măsuri stricte de organizare şi desfăşurare a bacalaureatului, în scopul eliminării posibilităţilor de fraudă.

Cei care copiază vor fi eliminaţi şi vor primi interdicţie de a participa la două sesiuni ulterioare. Astfel, un candidat eliminat la examenul din vara lui 2011 nu va mai putea participa la sesiunea din toamnă şi nici la cea din vara lui 2012.

Ei vor avea dreptul să se înscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012. Proba de astăzi va fi urmată, în 8-10 iunie, de examinarea competenţelor lingvistice în limba maternă.

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională se va derula între 20 şi 23 iunie. Probele scrise încep în 27 iunie cu Limba şi literatura română.

La 28 iunie este progamată testarea la Limba şi literatura maternă, în 29 iunie va fi susţinută proba obligatorie a profilului şi la 1 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării.

În 3 iulie vor fi afişate rezultatele, în 4 iulie vor putea fi depuse contestaţiile, care vor fi rezolvate între 5 şi 7 iulie, urmând ca în 8 iulie să fie afişate rezultatele finale.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net