Control fără precedent. Directorul de la Floreasca, demis

Ultima actualizare:

    Ministrul Sănătății a semnat demiterea din funcție a directorului de la Spitalul Floreasca
Ministrul Sănătății a semnat demiterea din funcție a directorului de la Spitalul Floreasca

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, l-a demis, astăzi dimineaţă, pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, Nicuşor Luchi. Asta după ce a constatat că unitatea de arşi nu este funcţională.

O vizită neanunțată a demnitarului l-a Spitalul Floreasca l-a costat funcția pe director. Conducerea clincii a anunțat ieri, într-o conferință de presă, faptul că Secţia de Arşi este în sfârşit funcţională.

Ministrul a vrut să vadă ”minunea” cu ochii lui. Pe lângă că faptul barocamera nu funcţionează, personalului nu era la serviciu.

Supărat de această situaţie, Patriciu Achimaş Cadariu a decis demiterea conducerii Spitalului Floreasca.

Ministrul Sănătății: ”Nu ne putem bate joc”

”Sunt banii bucureştenilor, ai românilor. Nu mai putem accepta afirmaţii care nu corespund cu realitatea. Nu ne putem bate joc. Nu am venit să tai panglici. L-am demis pe domnul director, Nicuşor Louchi. Nici dintre cei care ar fi trebuie să fie astăzi la serviciu nu sunt, mi se pare inadmisibil. Avem o responsabilitate faţă de cetăţeni, cred că afirmaţiile neadevărate trebuie urgent retractate şi în cel mai scurt timp această mare investiţie să poate deveni funcţională”, a detaliat ministrul Sănătăţii, completând că a primit explicaţii abracadabrante.

Patriciu Achimaş – Cadariu a spus încă din decembrie că șefii spitalului au la dispoziție trei luni pentru ca Secția să fie funcțională.

”Este deja a patra lună, nu am forţat pe nimeni să facă imposibilul”, a conchis șeful de la Sănătate.

Nicuşor Luchi a fost înlocuit cu Sorin Păun, directorul medical.

Nicușor Luchi a fost director interimar
Nicușor Luchi a fost director interimar
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net