Constanţa, blocată de festivalul Neversea! Pe unde nu se poate circula

neversea.jpg

neversea festival plaja constanta blocata circulatie
Prima zi de spectacol la Neversea a fost incendiară
foto: arhiva personală

Desfăşurare de forţe incredibilă în Constanţa! 100 de poliţişti sunt mobilizaţi pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice şi a siguranţei celor care participă la festivalul “Neversea” (7-9 iulie) de la malul Mării Negre. Oamenii legii au pus în aplicare restricţii de circulaţie pe arterele care conduc către locul de desfăşurare al evenimentului, accesul fiind permis doar riveranilor şi agenţilor economici.

Constanţa este de vineri locul unde şi-au dat întâlnire toţi iubitorii de muzică electronică. Turiştii au început să ca să-i asculte pe cei mai în vogă artişi ai momentului. Timp de trei zile, vor cânta pe plaja dintre Modern şi trei Papuci, nu mai puţin de 150 de nume importante din domeniu, printre care Tiesto, Jason Derulo Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years & Years sau Ella Eyre. 
Pentru un eveniment de asemenea anvergură, autorităţile au luat măsuri speciale şi Constanţa a devenit deja o adevărată fortăreaţă. Acessul este restricţionat între strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu strada Termele Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Decebal, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor şi strada Shanghai cu strada Yokohama.
Căpitănia Zonală Constanţa a interzis şi navigaţia ambarcaţiunilor de agrement în zona plajelor Modern şi Trei Papuci, în timpul festivalului.
Poliţiştii constănţeni le recomandă participanţilor să acorde o atenţie sporită la buzunare şi să evite să poarte cercei, lănţişoare şi telefoane mobile la vedere.

Loading...

Citește și

  • festival

    Absolvenţii care obţin 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la festivalurile Neversea din Constanţa şi Untold de la Cluj-Napoca, transmite news.ro. Mai mult, elevii care s-au înscris la sesiunea din vară a bacalaureatului vor putea cumpăra abonamente cu reducere la cele două manifestări.

  • ora

    Noul festival pregătit de organizatorii UNTOLD, ce va avea loc la malul mării, aduce pe scenă nume grele ale industriei muzicale internaționale. Printre artiștii de renume care vor concerta la evenimentul Muzical Neversea, se află și celebra cântăreață Rita Ora, care va veni pentru prima dată în România.