Contabilul unei primării din Arad a dispărut. A plecat brusc înainte de un control

Ultima actualizare:

    Blaguescu Dănuţ, de 51 de ani, din localitatea Şiştarovăţ, din județul Arad, lipsește de o săptămânăFOTO: adevarul.ro
Blaguescu Dănuţ, de 51 de ani, din localitatea Şiştarovăţ, din județul Arad, lipsește de o săptămânăFOTO: adevarul.ro

Contabilul Primăriei Şiştarovăţ, din județul Arad, a fost dat dispărut de familie, iar Poliţia a publicat un anunţ cu fotografia sa. Colegi de-ai săi spun că acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumătate de oră înainte de a sosi o echipă de control a Curţii de Conturi, în urmă cu o săptămână.

Blaguescu Dănuţ, de 51 de ani, din localitatea Şiştarovăţ, din județul Arad, lipsește de o săptămână. Bărbatul este contabilul primăriei din localitate și a fost dat dispărut de familie. Colegi de-ai săi spun că acesta a plecat brusc de la birou, cu doar o jumătate de oră înainte de a sosi o echipă de control a Curţii de Conturi, în urmă cu o săptămână, scrie adevarul.ro.

Bărbatul îşi lăsase pe birou telefonul şi cheile, iar dulapurile cu documente şi uşa biroului au rămas descuiate.

Poliția îl caută pe contabilul Primăriei Şiştarovăţ

Poliția îl caută și a apelat la ajutorul populației. ”Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70 m., 65 de kg., păr blond, ochi albaştri. La data dispariţiei bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, tricou culoare gri cu dungi galbene, iar în picioare avea pantofi negri. Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.”

Primarul comunei Şiştarovăţ, Marinel Jurjescu, a declarat pentru News.ro că persoana dispărută este contabilul instituţiei, care nu a mai fost văzut chiar din ziua începerii unui control al Curţii de Conturi. "Eu îl cunosc de când sunt primar, de două mandate, e un om calm, necăsătorit, nu ne-a provocat nici o problemă. Nu ştim ce s-a întâmplat, nu am mai reuşit să-l contactăm. Nu ştim dacă are sau nu legătură cu acest control şi nici nu ştim să avem probleme în contabilitate", a spus primarul, citat de adevarul.ro.

Verificarea Curţii de Conturi este una periodică şi are loc o dată la trei ani, conform angajaţilor Primăriei Şiştarovăţ. Unii dintre aceştia au declarat că Blaguescu a fost văzut, în 11 septembrie, la începerea programului de lucru, respectiv la ora 08.00, însă la momentul sosirii echipei de control, la ora 08.30, era deja dispărut. "Şi-a lăsat pe birou telefonul personal, cheile, iar biroul era descuiat, la fel şi dulapurile cu documente", a spus un angajat. Familia sesizase dispariţia la Poliţie chiar în 11 septembrie, însă iniţial nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, astfel că Poliţia a publicat informaţiile abia după o săptămână.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net