Constanţa. O fetiţă de 5 ani a ajuns la spital, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine

Ultima actualizare:

    Tubul a fost îndepărtat de pe mână cu un flexfoto: ISU Dobrogea
Tubul a fost îndepărtat de pe mână cu un flexfoto: ISU Dobrogea

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, miercuri seară, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia. Pompierii au reuşit să îi scoată mâna cu tot cu o ţeava respectivă, iar pentru îndepărtarea acesteia copilul va fi anesteziat.

UPDATE: Poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţei de cinci ani care a fost rănită, miercuri seara, după ce a rămas blocată cu mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil şi-a prins mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.

 Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, urmând ca apoi ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net