Constanţa. O fetiţă de 5 ani a ajuns la spital, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine

whatsapp-image-2021-07-21-at-21-22-17.jpg

Tubul a fost îndepărtat de pe mână cu un flex
foto: ISU Dobrogea

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O fetiţă în vârstă de 5 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, miercuri seară, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia. Pompierii au reuşit să îi scoată mâna cu tot cu o ţeava respectivă, iar pentru îndepărtarea acesteia copilul va fi anesteziat.

UPDATE: Poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţei de cinci ani care a fost rănită, miercuri seara, după ce a rămas blocată cu mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil şi-a prins mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.
 
Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, urmând ca apoi ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5