Consilierul Regelui Mihai: „Sunt ultimele ore sau zile ale Maiestății Sale”

Ultima actualizare:

    S-ar putea să fie ultimele clipe din viața Regelui MihaiFoto: arhivă personală
S-ar putea să fie ultimele clipe din viața Regelui MihaiFoto: arhivă personală

Consilierul Regelui Mihai a recunoscut fără rezerve că Maiestatea Sa se află într-o stare atât de gravă, încât este convins că acestea ar putea fi ultimele ore sau zile din viața sa. Deși aflat pe patul de suferință, în jurul Maiestății Sale ies din nou la iveală cele mai urâte scandaluri ale Casei Regale a României.

Știrea despre înrăutățirea stării de sănătate a Regelui Mihai s-a răspândit și în presa britanică. Site-ul royalcentral.co.uk a luat legătura cu consilierul regelui și a declarat că Maiestatea Sa s-ar putea să-și ducă ultimele clipe din viață:

„Este trist și îngrijorător pentru că starea Maiestății Sale este gravă de vreo doi trei ani. Acum, îmi dau seama că sunt ultimele ore sau zile din viața sa”, a afirmat consilierul Regelui Mihai, de la reședința din Elveția, Michael Flaks.

Ca urmare a agravării bolii regelui, acesta a primia Sfânta Împărtășanie chiar de ziua sa onomastică, pe 8 noiembrie, dar în aceeași zi, a avut loc și un scandal, în momentul în care nepotul Maiestății Sale, fostul principe Nicolae, a vrut să-și revadă bunicul. Acesta nu a fost lăsat să pătrundă în reședință, iar Principesa Margareta a depus o plângere la poliție pentru tentativă de violare de domiciuliu și agresiune fizică.

Nicolae se declară însă stupefiat de atitudinea membrilor Casei Regale și spune că nu este prima dată când este îndepărtat cu forța și nu e lăsat să-și revadă bunicul, nici măcar când acesta ar mai avea foarte puțin de trăit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net