Consilierul Regelui Mihai: „Sunt ultimele ore sau zile ale Maiestății Sale”

1_regele_mihai.jpg

regele mihai
S-ar putea să fie ultimele clipe din viața Regelui Mihai
Foto: arhivă personală

Consilierul Regelui Mihai a recunoscut fără rezerve că Maiestatea Sa se află într-o stare atât de gravă, încât este convins că acestea ar putea fi ultimele ore sau zile din viața sa. Deși aflat pe patul de suferință, în jurul Maiestății Sale ies din nou la iveală cele mai urâte scandaluri ale Casei Regale a României.

Știrea despre înrăutățirea stării de sănătate a Regelui Mihai s-a răspândit și în presa britanică. Site-ul royalcentral.co.uk a luat legătura cu consilierul regelui și a declarat că Maiestatea Sa s-ar putea să-și ducă ultimele clipe din viață:

„Este trist și îngrijorător pentru că starea Maiestății Sale este gravă de vreo doi trei ani. Acum, îmi dau seama că sunt ultimele ore sau zile din viața sa”, a afirmat consilierul Regelui Mihai, de la reședința din Elveția, Michael Flaks.

Ca urmare a agravării bolii regelui, acesta a primia Sfânta Împărtășanie chiar de ziua sa onomastică, pe 8 noiembrie, dar în aceeași zi, a avut loc și un scandal, în momentul în care nepotul Maiestății Sale, fostul principe Nicolae, a vrut să-și revadă bunicul. Acesta nu a fost lăsat să pătrundă în reședință, iar Principesa Margareta a depus o plângere la poliție pentru tentativă de violare de domiciuliu și agresiune fizică.

Nicolae se declară însă stupefiat de atitudinea membrilor Casei Regale și spune că nu este prima dată când este îndepărtat cu forța și nu e lăsat să-și revadă bunicul, nici măcar când acesta ar mai avea foarte puțin de trăit.

Loading...

Citește și

  • familia regala a romaniei

    Ultimii ani ai Regelui Mihai au fost umbriți de mai multe scandaluri în care au fost implicate fetele sale. Acum, a venit rândul Principelui Nicolae să fie alungat din fața casei unde monarhul este bolnav, iar mama sa, Principesa Elena, să îl dojenească în public.

  • Regele Mihai

    Va fi greu de îndurat despărțirea de Regele Mihai. Deja, Casa Regală a anunțat cine îl va moșteni și care va fi linia de succesiune. Click! vă spune ce avere va rămâne în urma monarhului.

  • Alături de Regele Mihai, la reședința sa din Elveția se află de 19 luni, de când a fost diagnosticat cu leucemie cronică și carcinom metastazant două măicuțe. Acestea fac parte din obștea singurei mânăstiri românești de maici din Elveția, Acoperământul Maicii Domnului, condusă de o măicuță eroină, Antonia după cum au declarat surse din Patriarhia Română

  • regele mihai nicolae scandal bataie

    Scene incredibile s-au produs, marți seară, la căpătâiul Regelui Mihai, care se află în stare gravă. Nepotul său, fostul prinț Nicolae a încercat să intre să-l vadă pe Majestatea Sa, la scurt timp după ce a fost împărtășit. Nefiind lăsat, el ar fi agresat fizic și verbal mai multe persoane, anunță într-un comunicat de presă Casa Regală.