Consiliera Vioricăi Dăncilă, nuntă de pomină. Cu rochia de mireasă i-a surprins pe toţi

Ultima actualizare:

    Ramona Ioana Bruynseels este consilier de stat în Guvernul Viorica DăncilăFoto: Facebook
Ramona Ioana Bruynseels este consilier de stat în Guvernul Viorica DăncilăFoto: Facebook

Weekend de pomină pentru Ramona Ioana Bruynseels, consilier de stat în Guvernul Viorica Dăncilă. Responsabilă de relaţia cu mediul de afaceri, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit sâmbătă, 11 mai, după 18 ani de relație, cu bărbatul care i-a dăruit două fetițe. Rochia de mireasă a politicienei a fost spectaculoasă!

Este sezonul nunților și în sfera politică. După Lia Olguța Vasilescu, a venit rândul unei alte doamne din politică să își pună pirostriile. Este vorba despre Ramona Ioana Bruynseels, fostă Lohan, care ocupă funcția de consilier de stat în Guvernul României, pentru mediul de afaceri, fiind mâna dreaptă a premierului Viorica Dăncilă.

Cum s-a îmbrăcat Ramona Ioana Bruynseels la nuntă

Pe 11 mai, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu bărbatul care îi este alături de 18 ani, și cu care are două fetițe minunate. Este vorba despre  Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank, fostă Piraeus Bank.

Ramona Ioana Bruynseels a purtat o rochie creată de Nicoleta Negură, cu motive tradiţionale româneşti
Ramona Ioana Bruynseels a purtat o rochie creată de Nicoleta Negură, cu motive tradiţionale româneşti

”Suntem împreună de mulți ani. Avem două fetițe, am împărțit bucurii și necazuri. Am trăit pe trei continente. Nu a fost întotdeauna ușor, însă dragostea, respectul și dorința de a reuși ca familie ne-au readus la mal de fiecare dată când am fost încercați de valuri. Astăzi zâmbesc atât de larg în mare parte datorită ție, Dominic. 11 mai 2019. Familia mea s-a întregit și în fața lui Dumnezeu”, a scris Ramona Ioana Bruynseels pe pagina ei de Facebook.

Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank
Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank

Sâmbătă, 11 mai, a fost ziua cea mare pentru Ramona și Dominic, întrucât și-au unit destinele în biserică apoi au avut parte de o petrecere de pomină. Deși a avut ocazia să își ia rochia de mireasa de la marile case de modă, politiciana a optat pentru o creatoare de modă din România și a avut o pretenție fermă în ceea ce privește detaliile. ”Doamna Bruynseels este o iubitoare a valorilor și a portului tradițional românesc și a cerut ca astfel de motive să se regăsească și în ținuta ei. Am realizat ceva spectaculos, care a însumat sute de ore de muncă, întrucât broderia respectivă a fost cusută manual”, a declarat, pentru Click!, designerul Nicoleta Negură, cea care s-a ocupat de rochia spectaculoasă. Mireasa a fost o apariție interesantă, iar fiicele sale au fost grijulii ca mama lor să nu calce pe trenă. Nu doar că a arătat bine, ci s-a simțit extraordinar! Ioana Bruynseels a dansat și a cântat la propria-i nuntă, cot la cot cu formația Bere Gratis. ”Nu sunt cântăreț profesionist, după cum veți vedea, însă la nunta mea am răspuns provocării venite din partea lui Miță (Bere Gratis), am urcat pe scenă alături de el și am cântat cu mare drag cântecul meu preferat «Cântă cucu-n Bucovina»”, a mai scris aceasta pe Facebook, unde a și pus dovada, un video în care interpretează alături de Mihai Georgescu.

Citeşte şi:

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au organizat petrecerea de nuntă. Ce rochie a purtat fostul ministru

Olguţa Vasilescu, «ţinută excepţională» la nuntă. Dăncilă a fost însă criticată: «Broderia e un kitsch»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net