Conflict între mai multe persoane, la Glina. Patru participanţi la scandal au fost răniţi

Ultima actualizare:
masina de politie jpeg

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi, marţi seară, cu privire la un conflict între mai multe persoane, la Glina. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constat că altercaţia s-a încheat, dar patru persoane au fost rănite. 11 participanţi la conflict au fost identificaţi până acum, cinci fiind audiaţi la Poliţie.

”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în satul Glina, din Judeţul Ilfov, există în desfăşurare un conflict între mai multe persoane.  La faţa locului s-au deplasat de îndată  poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni şi Pantelimon împreună cu alte forţe operative, precum şi efective de jandarmi, pentru desfăşurarea activităţilor specifice. La momentul sosirii acestora, conflictul nu se mai afla în desfăşurare însă, au fost găsite şi identificate 3 persoane, respectiv o femeie şi doi bărbaţi, care prezentau leziuni traumatice, rezultând indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicate în conflict”, a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar prezenta leziuni traumatice, 2 dintre acestea fiind transportate cu ambulanţa la o unitatea spitalicească din Bucureşti, o persoane s-a deplasat cu mijloace proprii, iar o persoană refuzat deplasarea la spital, potrivit news.ro.

”De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat 11 persoane implicate în incident şi au condus la sediul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni 5 persoane, pentru audieri, în prezent fiind desfăşurate activităţi procedurale, pentru găsirea tuturor persoanelor participante”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au generat starea conflictuală, precum şi în vederea stabilirii cu certitudine a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net