Conferenţiar universitar de 62 de ani, către studenta cu restanţă: “Hai la mine, ca să facem un duş!”

Ultima actualizare:

    Constantin Petrovici, conferenţiarul iubăreţ, predă la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din IaşiFoto: "Adevărul"
Constantin Petrovici, conferenţiarul iubăreţ, predă la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din IaşiFoto: "Adevărul"

A ajuns la Tribunalul Iaşi pentru că se “încălzise”! Conferenţiarul universitar Constantin Petrovici este judecat pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi pentru trafic de influenţă. În dosar se menţionează că o studentă i-a sugerat că ar putea să îi ofere bani pentru a o ajuta să promoveze un exemen, însă Petrovici i-a cerut sex.

Momit cu bani de o tânără care dorea să treacă anul, un conferenţiar de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a replicat că nu-l interesează folosele materiale şi că vrea sex.  Constantin Petrovici (62 de ani) este judecat de Tribunalul Iaşi pentru infracţiunile de folosire a funcţiei în scop sexual şi de trafic de influenţă. El a ajuns inculpat după ce i-ar fi cerut uneia dintre studentele sale să se culce cu el pentru a o ajuta să ia notă de trecere. Sexagenarul n-a fost interesat să primească bani când studenta sa i-a spus că e „dispusă să facă orice” pentru a promova, dar s-a gândit că ar putea avea o relaţie cu aceasta.

Tânăra spunea că ar face orice pentru a lua examenul

Informaţiile picante apar în rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Potrivit documentului, Petrovici predă la Secţia Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. La finele anului universitar 2015-2016, la facultate învăţa şi Anca B., aflată în anul III de studii. Pe 16 iunie, tânăra a susţinut examenul la materia predată de Petrovici, însă a obţinut doar nota 3. Deoarece se afla în ultimul an de studii şi ţinea neapărat să-şi susţină examenul de licenţă, Anca B. l-a contactat pe Petrovici, întrebându-l ce poate face pentru a promova. În primă fază, Petrovici i-a răspuns că nu se mai poate face nimic, însă studenta a revenit cu un e-mail în care îl ruga pe profesor să îi mai acorde o şansă, menţionând că ar face orice să promoveze examenul.

Întâlnire pe o stradă lăturalnică

Fantezia cu duşul l-a adus pe profesorul sexagenar la tribunal
Fantezia cu duşul l-a adus pe profesorul sexagenar la tribunal

„Având în vedere acest ultim mesaj, inculpatul, dorind să-şi satisfacă nevoile sexuale, a contactat-o pe martora B. Anca şi, după ce au făcut schimb de numere de telefon, au stabilit să se întâlnească în faţa Muzeului de Istorie din Iaşi pentru a discuta”, se arată în rechizitoriu.  În document se menţionează că studenta a urcat în vehiculul profesorului, mergând pe o stradă lăturalnică, unde Petrovici ar fi spus că poate modifica nota, însă acest lucru „costă”.

„B. Anca i-a spus inculpatului că va vorbi cu părinţii să-i dea bani pentru a-i remite inculpatului în scopul promovării examenului, dar acesta a refuzat şi i-a spus că va trebui să susţină examenul de restanţă în februarie”, se mai menţionează în rechizitoriu. Studenta i-ar fi spus că a înţeles greşit mesajul ei şi că nu e de acord să întreţină raporturi sexuale.

I-a dat, până la urmă, nota 5

“Martora le-a povestit cele petrecute părinţilor săi, care au sfătuit-o să anunţe organele de urmărire penală, care au procedat la monitorizarea următoarelor întâlniri ce au avut loc între B. Anca şi Petrovici Constantin”, se precizează în rechizitoriu. Pe 17 iunie, studenta stabileşte o nouă întâlnire cu acesta. Cei doi s-ar fi întâlnit în faţa imobilului în care locuieşte Petrovici, acesta reproşându-i că nu a urcat în apartament, unde ar fi putut face un duş.  „Martora a justificat că nu a urcat în apartament de teamă că putea fi soţia inculpatului. Acesta a dat dovadă de o imoralitate desăvârşită, răspunzând că ar fi fost cu atât mai bine dacă era şi soţia lui acasă”, au mai spus procurorii.

În cele din urmă, Petrovici a fost de acord să îi modifice nota studentei. Procurorii mai arată că Petrovici i-a transformat nota 3 în 5 studentei, fără ca tânăra să întreţină relaţii sexuale cu el.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net