Concerte şi mâncare bună la Street Food Carnival

Ultima actualizare:
Nick  Gallagher
Nick Gallagher

Cel mai mare eveniment de streetfood de pe continent are loc anul acesta la Bucureşti (Romexpo), între 6 şi 9 septembrie. Cunoscuţi chefi precum Adi Hădean, Jeseph Hadad, Nicolai Tand, Marius Tudosiei sau Patrizia Paglieri, vă aşteaptă cu preparate delicioasă, vor fi multe zone de mâncare pentru toate gusturile, dar şi concerte live.

Pe scenă vor urca Morcheeba, Patrice, Delinquent Habits, Editors DJ Set ft. Russell Leetch and Elliott Lion, J. Bernard, Subcarpați, Suie Paparude și mulți alții. Biletul de intrare pentru o zi costă, la intrare, 35 de lei, iar un abonament pentru toate zilele 78 de lei. Copiii sub 12 ani însoţiţi de părinţi au acces gratuit.

Direcţia 5 te aşteaptă la o seară romantică

Joi, 6 septembrie, de la ora 21.30, trupa Direcţia 5 te invită la concert. “O fată ca ea», «Dacă ai şti», «Eşti stilul meu,» «Iţi mulţumesc», «Am nevoie de tine» şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate aşteaptă să fie fredonate de o sală întreagă la Hard Rock Café din Bucureşti. Preţul unui bilet cu acces general costă 95 de lei, iar un bilet VIP, cu loc la masă în faţa scenei, costă 129 de lei. 

Campionat european de kendama, la Bucureşti


    Nick  Gallagher
Nick Gallagher

Campionatul european de kendama, organizat în premieră de România, este un eveniment-concurs care are loc în perioada 7-9 septembrie la Caro Hotel Club din București. Nume grele din industrie și-au anunţat deja prezența la eveniment, începând cu Nick Gallagher, campion mondial în 2018. Pe parcursul celor 3 zile, o mulţime de concurenţi de toate vârstele şi de pe tot continentul se vor “duela” pe 4 categorii: începători, intermediari, avansaţi şi profesionişti. Kendama este un joc de îndemânare japonez extrem de popular, inclusiv la noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net