Concerte 2019. Robbie Williams cântă la UNTOLD

Ultima actualizare:

Anul acesta, la aniversarea a 5 ani de UNTOLD, organizatorii pregătesc o mulţime de surprize. Una dintre ele este artistul britanic Robbie Williams, unul dintre cei mai buni solişti pop din lume, care va susţine un show de zile mari pe scena principală în seara zilei de 4 august. Show-ul va dura mai bine de 90 de minute şi va însuma peste 50 de muzicieni şi dansatori care vor fi prezenţi pe scenă, alături de superstarul britanic. În 2006, acesta a intrat în Cartea Recordurilor pentru faptul că a vândut în doar o singură zi 1,6 milioane de bilete. Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Pe scenă vor mai urca Armin van Buuren, “3 Are Legend”, dar şi DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. Peste 300.000 de oameni sunt aşteptaţi pe Cluj Arena în cele 4 zile de festival. 

Parada celor mai bune spectacole de teatru, în Herăstrău

Vasile Muraru şi Valentina Fătu în “Piei, Drace!”
Vasile Muraru şi Valentina Fătu în “Piei, Drace!”

Teatrul de Vară „Herăstrău” şi-a deschis porţile pentru Stagiunea Estivală 2019 a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Eveniment de tradiţie, acesta este o veritabilă paradă a celor mai valoroase şi de succes spectacole din repertoriul actual al celebrei instituţii de cultură care aniversează 100 de ani de la înfiinţare. în perioada iulie - august, au loc cele mai de succes reprezentaţii ale stagiunii („HAI, HAI ROMÂNIA!”, „HAI, ZÂMBEŞTE!”, „AER BUN! DE HERĂSTRĂU!” şi „PIEI, DRACE!”), susţinute de artişti îndrăgiţi: Alexandru Arşinel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Oana Sârbu, Alin Gheorghişan ş.a. Spectacolele au loc în fiecare zi de vineri, începând cu ora 20.00. 

Intrarea liberă la concertul Ducu Bertzi

Marţi, 30 iulie, Ducu Bertzi revine pe scena Berăriei H din Bucureşti pentru un concert acustic la aer, pe terasă. Vei putea asculta live toate piesele care l-au consacrat ca artist legendar al folk-ului românesc, precum “Floare de colţ”, “M-am îndrăgostit numai de ea” şi multe altele. Spectacolul începe la ora 21.30, iar intrarea este liberă.  

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net