Comunicat important pentru abonaţi: Adevărul Group întrerupe relaţiile cu societatea Zirkon Media

Ultima actualizare:

    Click! este nr. 1
Click! este nr. 1

Grupul de Publishing Adevărul, aparţinând editorului S.C. ADEVĂRUL HOLDING SRL (în insolvenţă, in insolvency, en procedure collective) anunţă public întreruperea, începând cu data de 11.07.2013, a oricărei relaţii contractuale cu societatea comercială ZIRKON MEDIA SRL, specializată în distribuirea de abonamente pentru ziare şi reviste.

Această decizie vine după o lungă perioadă de încercări de soluţionare a unor neînţelegeri contractuale şi de afaceri. Managerii Grupului de Publishing Adevărul, indiferent că reprezintă ADEVĂRUL HOLDING SRL sau alte societăţi afiliate, au făcut toate eforturile posibile pentru reintrarea într-un parteneriat firesc cu ZIRKON MEDIA SRL, dar, din păcate, până la acest moment nu s-au identificat soluţii pentru deblocarea situaţiei, rezolvarea întârziind din cauza ZIRKON MEDIA SRL.

Având în vedere inclusiv faptul că editorul ADEVĂRUL HOLDING SRL nu deţine lista abonaţilor ZIRKON MEDIA SRL, dorim ca, pe această cale, să invităm persoanele interesate (clienţii ZIRKON MEDIA SRL, societăţile de distribuţie a abonamentelor asupra publicaţiilor editate de ADEVĂRUL HOLDING SRL) să contacteze editorul ADEVĂRUL HOLDING SRL pentru a se stabili raporturile contractuale necesare pentru continuarea activităţilor de livrare a publicaţiilor ADEVĂRUL în mod direct cu editorul S.C. ADEVĂRUL HOLDING SRL, pe următoarele coordonate de contact:

tel: 031.860.30.85,

e-mail: abonamente@adevarulholding.ro.

Foarte important pentru abonaţii care primesc abonamentul direct de la societatea ZIRKON MEDIA! Pe cât posibil, departamentul Abonamente al Grupului Adevărul va încerca, măcar pentru un termen de câteva zile, până la identificarea unei alternative viabile, să onoreze toate abonamentele clienţilor ZIRKON MEDIA SRL, fie că sunt persoane juridice sau persoane fizice, cu minima condiţie a unei notificări care să probeze contractarea abonamentelor respective.

Managementul Adevărul Group

Lista publicaţiilor editorului ADEVĂRUL HOLDING SRL:

Adevărul Weekend Adevărul Click! Dilema veche Click! pentru femei Click! Poftă bună Click! Sănătate Historia Historia Special Ştiinţă şi tehnică Foreign Policy OK!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net