Comuna Cuca din județul Galați a intrat în carantină pentru 14 zile

Ultima actualizare:

    Timp de două săptămâni localitatea Cuca din Galați rămâne „închisă”Sursa foto: Mediafax
Timp de două săptămâni localitatea Cuca din Galați rămâne „închisă”Sursa foto: Mediafax

Comuna Cuca din judeţul Galaţi a intrat în carantină joi, la ora 5.00, în urma creşterii ratei de infectare cu coronavirus, rată care a ajuns în localitate la 4,74 cazuri la mia de locuitori.

Cererea de instituire a carantinei în comuna Cuca din județul Galați a aparţinut CJSU Galaţi, iar Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei a aprobat şi emis ordinul în acest sens, începând cu data de 8 octombrie, ora 05.00, pe o perioadă de 14 zile.

Comuna Cuca din județul Galați, în carantină. Nu ai voie să intri sau să ieși din oraș

În acest interval de două săptămâni, în/din zona carantinată este permisă intrarea/ieşirea pentru mijloacele de transport auto destinate transportului călătorilor/de marfă, fără oprire, care se deplasează în alte localităţi decât cea carantinată, având ca itinerarii: DN 24 D Galaţi - Bârlad; DJ 255 Rediu - Cuca - intersecţie cu DN 24 D; DJ 255 Fârţăneşti - Cuca - intersecţie cu DN 24 D. Transportul de marfă, materii prime sau alimente pentru populaţie se realizează pe baza documentelor justificative, care să indice scopul şi destinaţia transportului. Voluntarii vor asigura alimente, medicamente şi bunuri de strictă necesitate, pe baza unei adeverinţe eliberate de către Primăria Cuca.

Lista de voluntari va avea un număr de maxim 15 persoane şi va fi întocmită de către Primăria Cuca, componenţa acesteia rămânând neschimbată pe toată durata institurii măsurii şi avizată de către Centrul Judeţean pentru Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Galaţi, potrivit news.ro.

CITEȘTE ȘI: Ministrul de Interne: orașul Țăndărei iese din carantină

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net