Comuna Clinceni intră în carantină timp de 14 zile

Ultima actualizare:

    Comuna Clinceni din Ilfov a intrat în carantină pentru 14 zileFoto: Facebook
Comuna Clinceni din Ilfov a intrat în carantină pentru 14 zileFoto: Facebook

De marţi dimineaţa (9 martie), comuna Clinceni din judeţul Ilfov a intrat în carantină pentru 14 zile, după ce rata de infectare a trecut pragul de 6 cazuri la mia de locuitori. Asta după ce în ultimele 14 zile au fost 46 de cazuri la o populaţie de 7.508 de locuitori.

Comuna Clinceni a intrat în carantină de marţi dimineaţa pentru următoarele 14 zile, în urma emiterii Ordinului şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed Arafat, potrivit unui comunicat al Prefecturii Ilfov postat pe site-ul instituţiei. Cel mai recent bilanţ al Grupului de Comunicare Strategică arată că judeţul Ilfov se află în scenariul roşu cu o rată a infectării de 3,61.

Propunerea privind carantinarea comunei Clinceni a fost adoptată printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov de luni, desfăşurată în urma evaluării riscului răspândirii virusului SARS-CoV-2 întocmită de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov, potrivit.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net