Comuna în care a copilărit Liviu Dragnea, executată silit de către Tel Drum

Ultima actualizare:

    Comuna Saelele din Teleorman, localitatea în care a copilărit liderul PSD Liviu Dragnea, este datoare vândută societății Tel DrumFoto: www.infotr.ro
Comuna Saelele din Teleorman, localitatea în care a copilărit liderul PSD Liviu Dragnea, este datoare vândută societății Tel DrumFoto: www.infotr.ro

Comuna Saelele din Teleorman, localitatea în care a copilărit liderul PSD Liviu Dragnea, este datoare vândută societății Tel Drum, căreia trebuie să îi plătească o sumă de 2,3 milioane de lei. Pentru că Primăria Saelele nu a contestat penalitățile uriașe, poate fi executată silit de Tel Drum, conform unei decizii în instanță.

Situație ciudată în comuna în care a copilărit liderul PSD Liviu Dragnea. Comuna Saelele din Teleorman este datoare vândută societății Tel Drum, căreia trebuie să îi plătească o sumă de 2,3 milioane de lei.

Ciudățenia vine de la faptul că procurorii DNA spun Tel Drum este controlată de Liviu Dragnea prin interpuși, scrie digi24.ro. Liderul PSD Liviu Dragnea a negat în permenență că ar avea legături cu firma Tel Drum care ar fi beneficiat ilegal de numeroase contracte din bani publici şi europeni. Prejudiciul produs statutului român şi Uniunii Europene este estimat la 30 de milioane de lei şi 20 de milioane de euro ar fi, scrie digi24.ro.

Comuna Saelele este datoare vândută societății Tel Drum, căreia trebuie să îi plătească o sumă de 2,3 milioane de lei. Cea mai mare parte din sumă este reprezentată de penalități de întârziere calculate la 0,15% pe zi, în condițiile în care datoria inițială era de 940.000 de lei.

Judecătorii au decis, săptămâna trecută, demararea procedurii de executare silită a comunei Saelele, pentru că autoritățile locale nu pot plăti datoria către Tel Drum.

În 2012, primăria din Saelele a încheiat un contract cu Tel Drum, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei, prin care firma se angaja să contruiască o rețea de canalizare și o stație de epurare în localitate.

În ianuarie 2018, când Tel Drum a intrat în insolvență, societatea a dat în judecată primăria și a câștigat, decizia magistraților fiind definitivă, întrucât nu a fost contestată de autoritățile din Saelele.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net