Competiţie internaţională de dans sportiv, la Bucureşti

Cei mai buni dansatori din lume se întrec trei zile, în perioada 30 martie – 1 aprilie, în cadrul Dance Masters, cea mai bine cotată competiţie internaţională de dans sportiv din ţară, aflată la cea de-a 15-a ediţie.

Peste 1.500 de concurenţi de toate vârstele, din 25 de ţări, se vor întrece pe ritmuri de vals, tango, quickstep, samba, rumba, cha cha cha etc., în faţa a 55 de arbitri din toată lumea. Evenimentul are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti. Biletul de acces general în sală costă 35 de lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii, fiind valabil toată ziua.

Lara Fabian, două concerte în România

Lara Fabian revine pe scenele din Bucureşti şi Cluj pentru a-şi delecta fanii cu melodii de pe noul său album, „Camouflage”, dar şi cu hituri mai vechi, precum „Je t’aime” sau „Je suis malade”. Astfel, îndrăgita artistă va cânta joi, 29 martie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar sâmbătă, 31 martie, urcă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Concertele fac parte din cadrul turneului internaţional de promovare a noului album. Biletele au preţuri cuprinse între 129 şi 330 de lei (la Cluj) şi între 170 şi 400 de lei (la Bucureşti).

Sâmbătă este «Ziua Gică Petrescu»

9-acasa-4.-1col-dc_0916.jpg

Nelu Ploieşteanu

Sâmbătă, 31 martie, Berăria H din Bucureşti se transformă în „Oraşul cu chef de Romanţe” şi te aşteaptă la o petrecere autentic românească, în stilul marelui Gică Petrescu. Nelu Ploieşteanu, Cezar Ouatu, Raluca Guslicov, Luminiţa Bădună şi taraful lor vor încinge scena cu muzică de pahar şi voie bună, asezonată cu romanţe cele-bre. Show-ul începe la ora 23.15, iar biletele costă 20, 25 sau 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1