Compania aviatică Tarom şi-a abandonat şase pasageri în Amsterdam

6-act-tarom_21_69349100.jpg

Tarom, Pasageri lasaţi in Amsterdam, Amsterdam
Tarom şi-a lăsat 6 pasageri în Amsterdam

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Sâmbătă, compania Tarom a avut probleme tehnice la un avion care trebuia să decoleze din Amsterdam spre Bucureşti, iar şase pasageri au fost lăsaţi la un hotel, după ce au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu reprezentanţii companiei.

Pasagerii au fost îmbarcaţi si apoi debarcaţi din avion, sâmbătă, pe motivul unor probleme tehnice. Acestora li s-a promis o altă cursă, dar la fel ca şi prima, nu a existat. Unul dintre pasageri a intrat în legătură directă cu Digi24 şi a declarat că le-au fost promoise lucruri pe care nu le-au primit, inclusiv cazarea la hotel, de care a trebuit să se ocupe fiecare dintre cei şase.

"Este destul de simplu, aseară la ora 20, ora locală, trebuia să decolăm spre Bucureşti, ne-am îmbarcat cu întârziere. Am stat cam o oră îmbarcaţi în avion, apoi ne-au anunţat că există anumite probleme tehnice, un cauciuc era dezumflat. Ne-au cerut să coborâm cu tot cu bagaje, asta am făcut. Discuţiile au continuat la poarta de îmbarcare şi apoi am înţeles că nu mai plecăm. Că nu este soluţie pentru seara respectivă. O lipsă totală de comunicare. A coborât şi comandantul aeronavei, nu a fost foarte clar ce se întâmplă. Ni s-a spus că trebuie să ne căutăm singuri cazare, că toate hotelurile cu care Tarom are colaborare, erau pline şi că o să ni se deconteze 120 de euro de persoană. Am primit tot felul de numere, noi între noi, pasagerii, că de la ei nu am primit decât un număr de call center. Am găsit tot felul de numere de telefon de la reprezentanţii Trom din Amsterdam.

Ni s-a cerut să îl sunăm în dimineaţa aceasta la ora 8 pe reprezentant, l-am sunat la 7 şi ne-a spus că a venit o aeronavă, azi dimineaţă la 7 şi era programat să decoleze la 7 jumătate. Şi nouă ni s-a zis să îl sunăm la 8 pentru o navă care pleca la 7 jumătate. Şi nici acel avion nu a plecat, aşa cum trebuia. În continuare aşteptăm.

Noi suntem cei care tot insistăm să plecăm. Acum ne aflăm la un hotel la care am reuşit aseară să ne cazăm. Nu ne pot ajuta cu cazarea, că trebuie să ne descurcăm singuri. Noi aşteptăm o soluţie de aseară. Nu sunt copii, însă o femeie este însărcinată. Dar ne descurcăm. Noi încercăm să-l vânăm pe acest reprezentant Tarom", a declarat un pasager pentru Digi24.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5