Comisar-şef oprit în trafic de un poliţist rutier. “Lasă, că te f...e şeful pe tine!”

Ultima actualizare:

    Comisarul-şef Sandu Toader a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri
Comisarul-şef Sandu Toader a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri

Încă un scandal zguduie Poliţia Sibiu, la aproape o lună de la apariţia în presă a reproşului făcut unui subaltern de şeful IPJ Sibiu : “Îţi vine să ţi-o freci când iei un permis cu greutate”. De această dată, un ofiţer de la control intern a fost amendat de un poliţist rutier.

Ofiţerul de poliţie a fost tras pe dreapta de un echipaj rutier de la Sibiu, în timpul unei acţiuni care îi viza chiar pe angajaţii Ministerului de Interne. El a fost filmat în timp ce şi-a “abandonat” actele la poliţiştii rutieri. Apoi, ofiţerul le-a spus acestora să-i lase actele la comisarul şef  Narcis Voinea, şeful Poliţiei Rutiere a Sibiului. Filmarea a fost postată pe un grup intern înfiinţat de oamenii legii din Sibiu de Facebook. Mai mult, pe filmare se mai aude o replică: o persoană aflată în zonă îl avertizează pe agentul care a îndrăznit să-l oprească pe omul legii: “Lasă, că te f…e şeful pe tine”  

“În urma acţiunii organizate la nivel naţional privind prevenirea abaterilor rutiere în rândul cadrelor MAI, domnul comisar-şef Sandu Toader a fost sancţionat pentru că a folosit ilegal telefonul mobil. Comportamentul său în momentul opririi este unul lipsit de cele mai elementare norme de respect, mai ales că nu este mai presus de lege”, a scris poliţistul, care a postat imaginile pe Facebook. “Se pare că această atitudine şi acest limbaj înseamnă ceva obişnuit la conducerea IPJ Sibiu, ţinând cont de faptul că nu cu mult timp în urmă chiar şeful poliţiei noastre ne îndemna la masturbări şi la alte moduri de manifestare sexuală. Domnul Sandu abandonează actele şi pleacă, fără să aştepte întocmirea procesului verbal. Pe fundal se mai aude un alt ofiţer cu funcţie de comandă care se adresează cu aceleaşi <<apelative>> cu conotaţii sexuale, ba chiar avertizează că vor fi şi urmări din partea şefilor pentru faptul că se iau măsurile legale. Cu siguranţă nu se va lua nicio măsură în acest caz, având în vedere că domnul Sandu Toader, prin funcţia de ofiţer la Control Intern, se autointitulează <<vocea inspectorului şef>>”, a completat poliţistul.

Poliţistul care apare în filmări, comisarul-şef Sandu Toader, este ofiţer controlor în cadrul Compartimentului Control Intern. Oprit de poliţişti, aşa cum se vede şi în filmare, i se comunică motivul pentru care a fost tras pe dreapta, apoi i se cer documentele. “Nu e nicio problemă, îţi dau documentele”, spune comisarul-şef, care îşi continuă discuţia cu poliţistul, spunându-i, printre altele: “Lasă, nu mai comenta!” şi “Dă-mi amendă, fă ce vrei!”. 

Vezi video şi articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net