Comandant de echipaj ISU Dobrogea, arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi coruperea minorilor

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un comandant de echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Militar Bucureşti pentru agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor. ISU Dobrogea a decis suspendarea raporturilor de muncă ale acestuia pe aceeaşi perioadă.

Tribunalul Militar Bucureşti a admis propunerea formulată de Parchetul Militar de arestare preventivă pentru 30 de zile a plutonierului adjutant Adrian Strătilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea pentru comiterea a două infracţiuni de agresiune sexuală, pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale şi pentru coruperea sexuală a minorilor, informează news.ro.

Decizia instanţei nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea Militară de Apel Bucureşti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis, duminică, faptul că bărbatul este încadrat din 2007 şi nu a avut nicio abatere de natură profesională. 

 „Bărbatul este angajatul ISU Constanţa din anul 2007, fiind încadrat ca şi comandant de echipaj şi şofer. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet.

Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. La nivelul Inspectoratului s-a luat măsura suspendării raporturilor de muncă ale acestuia pentru 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe”, a anunţat ISU Dobrogea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net