Columbeanu rămâne cu vila de la Izvorani. Omul de afaceri a reuşit să oprească o bancă să îi ia casa

columbeanu.jpg

Irinel Columbeanu are de returnat o datorie de 7 milioane €
Citeste tot despre: 

Irinel Columbeanu şi-a pus proprietăţile la adăpost. Cel puţin asta susţine Marfin Bank, care îl vânează pentru o datorie care s-ar ridica la 7 milioane de euro.

Aşa că instituţia bancară a cerut în instanţă revocarea actului de donaţie prin care afaceristul a trecut vila de la Izvorani pe numele tatălui său. În zadar însă, banca a pierdut procesul. Omul de afaceri răsuflă uşurat. Planul pe care l-ar fi pus la cale pentru a mai scăpa de executările silite începe să dea roade. Marfin Bank i-a luat zeci de terenuri, însă nu va pune mâna şi pe vila acestuia. Şi asta pentru că Irinel Columbeanu (57 de ani) şi-ar fi trecut în urmă cu câţiva ani unele proprietăţi pe numele tatălui său, Ion Columbeanu, printre care şi casa de la  Izvorani.

vila.jpg

”Palatul” de la Izvorani aparţine în acte lui Ion Columbeanu

Banca a încercat să demonstreze în instanţă că afaceristul şi-a dat averea doar pentru a o proteja, însă nu a reuşit să-i convingă pe judecători să revoce actul de donaţie. Irinel ar fi dator vândut la Marfin Bank după ce a luat un împrumut de 5,1 milioane de euro pentru a-şi susţine afacerea cu „columbeanit”, lansată în 2007. Cum cimentul nu a avut succesul scontat, Irinel s-a văzut în imposibilitatea de a-şi mai plăti ratele, iar datoria a urcat, cu tot cu penalităţi, la 7 milioane de euro. Reprezentanţii băncii încearcă de ani de zile să recupereze aceşti bani. Până acum i-au luat lui Irinel 56 de terenuri, aflate în Ciolpani, pe care le-au tot scos la licitaţie. În zadar, însă, pentru că nici un doritor nu a licitat.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1