Straniu! Cu cine va fi înmormântată în aceeaşi zi Iuliana Gătej

Ultima actualizare:

    Iuliana Gătej a murit joi seară, în Ajunul Crăciunului. după ce s-a izbit cu maşina de un copac FOTO: Arhiva personală
Iuliana Gătej a murit joi seară, în Ajunul Crăciunului. după ce s-a izbit cu maşina de un copac FOTO: Arhiva personală

Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Ca o stranie coincidență, nașul de botez al Iulianei va fi înmormântat în aceeași zi cu ea. Acesta a decedat în prima zi de Crăciun, el fiind grav bolnav de ceva timp.

Iuliana Gătej va fi condusă pe ultimul drum, duminică (27 decembrie), în ziua de Sfântul Ştefan. Zeci de colegi de-ai ei de la Antena 1 au ajuns deja la Focşani, pentru a-i fi alături în ultimele clipe, scrie Vrancea24.

Tânăra este depusă la Capela Bisericii Săpunari, iar slujba de înmormântare va începe în jurul orei 12.30. În aceeaşi zi va fi înmormântat şi naşul de botez al Iulianei. Este vorba despre primarul comunei Gologanu, Dumitru Robu, care a murit vineri (25 decembrie), în prima zi de Crăciun, după ce a dus o luptă grea cu o boală necruţătoare. Robu era părintele spiritual al Iulianei, el și soția fiindu-i Fluturicăi nași de botez, mai scrie sursa citată. Dumitru Robu avea 65 de ani şi conducea Primăria Gologanu din anul 2004, odată cu reînfiinţarea comunei. Primarul va fi îngropat în cimitirul din comuna Gologanu, tot duminică, în jurul orei 12.00.

Dumitru Robu avea 65 de ani şi se afla la al treilea mandat de primar
Dumitru Robu avea 65 de ani şi se afla la al treilea mandat de primar

Reporterul Iuliana Gătej, de la Antena 1 şi Antena 3, a murit joi noapte într-un accident teribil petrecut pe E85, în localitatea vrânceană Dumbrăveni.

Aceasta se afla la volanul unui Land Rover, când a pierdut controlul maşinii şi a ieşit în decor, izbindu-se de un stâlp.

Din nefericire, impactul a fost mortal pentru tânără. Iuliana mai avea doar 20 de kilometri până la Focşani, unde trebuia să ajungă să petreacă Crăciunul cu părinţii şi fratele ei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net