Codul galben de ninsori si viscol s-a prelungit! 19 judeţe sunt afectate!

Citeste tot despre: 

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit atenţionarea cos galben de ninsori şi viscol de sâmbătă de la ora 11:00 până duminică la ora 08:00 în mai multe judeţe din ţară. În zona de munte stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea la rafală peste 70 de kilometri la oră.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 7 decembrie, se vor înregistra intensificări temporare ale vântului şi în restul teritoriului, dar la cote mai reduse (de 55...60 km/h) şi cu precădere în regiunile sudice, sud-vestice şi nord-estice.

Avertizarea cod galben de ninsori şi viscol a fost emisă pentru judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj şi Bihor.


Judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor au fost şi vineri sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1