Codruţ Marta a fost ucis? Nora lui Măgureanu, dezvăluiri şocante

codrut-marta.jpg

Codruţ Marta e dat dispărut de mai bine de patru ani

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, este dat dispărut de patru ani de zile, iar cele mai recente dezvăluiri indică faptul că acesta a fost "lichidat". Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, vine să confirme ipoteza unei crime. Alina Măgureanu a dat declaraţii amănunţite în faţa procurorilor DNA în care subliniază că fostul şef al lui Sorin Blejnar ar fi fost ucis şi apoi îngropat.

Fosta noră a primului şef al SRI de după 1990, Alina Măgureanu, a dezvăluit în faţa procurorilor DNA că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta, scrie România Tv.

"Am luat parte la o discuţie, la o masă. La acea masă intre invitatii specificati in denunt erau si Dobrescu şi Elan si eu am crezut ca este vorba de o glumă şi că vorbesc cum vorbesc băieţii să i-o facem lu ăla...să-l lichidăm", a declarat Alina Măgureanu în faţa anchetatorilor DNA.

Zoom
Alina Petre a fsot nora lui Virgil Măgureanu, fostul şeful SRI
FOTO: Arhiva personală

"Atmosfera de la masă a fost tensionată datorită acestor discuţii, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoş a declarat că Marta Codruţ trebuie să fie lichidat şi a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure, precizând textual: “Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă şi el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruţ trebuie să dispară! şi ştiu şi pădurea unde să-l îngropăm”, a mai adăugat Alina Măgureanu.

''La câteva zile după această petrecere, soţul meu Măgureanu Marian a venit acasă extrem de şocat şi mi-a declarat că Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoşi, că ştie că l-au lichidat deja pe Marta Codruţ si că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunţat oficial în presă dispariţia lui Marta Codruţ''.

"Am aflat că Schwartzenberg Elan, împreună cu Dobrescu Dragoş erau şi ei implicaţi în respectiva fraudă. De asemenea, s-a discutat în clar că numitul Marta Codruţ, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, ştia deja prea multe detalii şi despre alte afaceri ale celor doi, şi că o sumă de 10 milioane de Euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruţ cunoştea detaliile despre banca şi contul în care se află", a subliniat Alina în denunţul de la DNA, conform aceleaşi surse citate mai sus.

loading...
Loading...

Citește și