Cluj: Un fermier a fost ucis de un taur, iar un altul a fost rănit grav. Animalul a fost omorât de un vânător

atacati-de-taur.jpg

taur fioros ataca
FOTO: arhiva
Citeste tot despre: 

Un fermier și-a pierdut viața și un altul a fost grav rănit după ce au fost atacați pe neașteptate de un taur, în timp ce încercau să bage vitele în grajd. Într-un final, și animalul a fost ucis de către un vânător.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Săvădisla, judeţul Cluj. Cei doi fermieri încercaiu să adune vacile de pe camp și să le aducă în grajd. Pe neașteptate, au fost atacați de un taur. Pe unul dintre fermieri taurul l-a ucis pe loc, eviscerându-l, iar pe al doilea l-a rănit grav, scrie observatornews.ro.

Fermierul rănit a reuşit să-l sune pe primarul localităţii, care a venit într-un suflet, însoţit de un vânător. Pentru că taurul ameninţa să atace din nou, vânătorul nu a avut de ales şi l-a ucis, trăgând de la 3 metri.

”Un taur care era furios a atacat doi fermieri de la o fermă din comună, care vroiau să bage vacile în grajd. Pe primul l-a împuns cu coarnele și l-omorât, iar cel de-al doilea a încercat să îl ajute dar a fost atacat și el și a fost rănit. Taurul a venit spre noi și a fost împușcat de la circa 3 metri. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, a declarat, pentru Mediafax, primarul comunei Săvădisla, Tamas Gebe.

Fermierul rănit a fost dus la spital.

 

Citește și:

 

VIDEO Un bărbat a filmat atacul ursoaicei care a omorât un om în pădure. Cum a fost provocat animalul

 

Polițist filmat în timp ce împușca doi câini, fără să fi fost atacat de animale. VIDEO

Loading...
 
 

Citește și

  • Pisica izbită de tocul ușii a fost salvată

    Adrian, un tânăr de 24 de ani din București care trăiește în Suceava este cercetat de poliție pentru infracțiuni de violență în familie, uciderea animalelor cu intenție, fără drept și rănirea și schingiuirea animalelor. Ce a făcut barbarul? Nu a fost suficient că și-a atacat nevasta ci a vrut să-i dea și o lecție: a ucis cu sânge rece o pisică, a agresat grav alta și a înjunghiat un câine.

  • urs, india, taximetrist, selfie, omorat

    Isteria fotografiilor cu telefonul mobil nu cunoaşte limite! În lupta pentru cel mai bun cadru, cel mai bun unghi şi cele mai spectaculoase cadre, un taximetrist indian a uitat că urşii sunt animale sălbatice, au gheare ascuţite, peste 380 de kilograme şi colţi nemiloşi. S-a dat jos din maşină şi a încercat să-şi facă poză cu Moş Martin, numai că acesta nu şi-a dat acordul... pentru că nu voia să devină vedetă.