Clubul «Elements» a fost demolat!

Citeste tot despre: 

A fost cel mai tare club de fiţe, unde petreceau până la ziuă vedetele noastre. Acum, nu a mai rămas din el decât un maldăr de moloz. Terasa „Elements", din Parcul Herăstrău, a fost „rasă", ieri dimineaţă, de buldozere, pentru că a fost construită ilegal pe spaţiul verde.

Acţionarii faimosului club s-au extins, în timp, pe spaţiul verde, ajungând să ocupe toată aleea pietonală de pe malul lacului.

Construcţia se afla pe domeniul privat al fostului BTT. Patronul a primit mai multe sanţiuni din partea autorităţilor, care au cerut sistarea lucrărilor şi intrarea în legalitate prin obţinerea autorizaţiei de construire.

Proprietarul a luat în râs solicitările inspectorilor din Primărie, astfel că procurorii au dispus desfiinţarea construcţiei. Ieri dimineaţă, în terasa "Elements" nu au mai intrat clienţii, ci muncitorii cu buldozerul.

În câteva ore, din luxosul club nu a mai rămas decât un munte de moloz. "Nu ne-am aşteptat să ne distrugă tot. Am crezut că vor demola doar cei zece metri pe care ne-am extins. Vom ataca măsura în instanţă", ne-a spus patronul.

 Alte 10 terase ilegale

Potrivit Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, încă zece localuri s-au extins ilegal în parcurile bucureştene. Acestea sunt: La Gondola, Victory, Braseria Anemona, Bamboo, R&B Café, Aqua Restaurant, Vic şi Ioana, Black Fish, Drăgulin şi Carmen şi Bodidix.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1