Clubul Colectiv, incendiat din nou. Află cum e posibil

Ultima actualizare:

    Experții au reamenajat clubul pentru a simula un nou incendiufoto: Click!
Experții au reamenajat clubul pentru a simula un nou incendiufoto: Click!

La o lună și jumătate de la tragedia din clubul bucureștean Colectiv, flăcările vor cuprinde din nou clădirea blestemată. Localul va fi incendiat controlat, în cadrul unui experiment, pentru a recrea condițiile dramatice din 30 octombrie. Experimentul e realizat de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani.

Localul bucureștean va lua foc din nou, miercuri, în cadrul unui experiment judiciar. Colectiv a fost dotat cu toate materialele inflamabile de la care se crede că a pornit incendiul din 30 octombrie. Reprezentanții Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani vor realiza o simulare, dând foc unor artificii similare celor care au provocat tragedia de acum 45 de zile. Surse judiciare au declarat că acest experiment, constând în incendierea controlată a clubului, reprezintă faza finală a expertizei INSEMEX în dosarul de ucidere și vătămare corporală din culpă deschis de Parchetul instanței supreme după incendiul din Colectiv, notează Mediafax.

În urma experimentului, anchetatorii vor să afle dacă artificiile au cauzat aprinderea bureților de antifonare din club și incendiul care a urmat. Localul va fi parţial amenajat ca la momentul producerii incendiului, respectiv vor fi folosite același tip de artificii, același tip de burete și va fi amplasat mobilier într-un mod cât mai asemănător, pe baza imaginilor și videoclipurilor recuperate de anchetatori.

Bilanțul deceselor a ajuns la 62 de persoane. Azi, încă o tânără de 24 de ani și-a pierdut viața la Spitalul de Arsuri din Capitală. Fata, Roxana Elena Boghian, era pasionată de fotografie. Ea se afla în stare critică de șase săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net