Click.ro nominalizat pentru cel mai bun site! Vezi la ce premii

Ultima actualizare:

    Click.ro
Click.ro

Premiile Radar de Media sunt singurele premii acordate de catre o publicatie online industriei mass media din Romania. Nominalizarile si castigatorii sunt desemnati in exclusivitate de catre publicul cititor.

Radar de media este o publicatie online independenta dedicata consumatorilor de media din Romania. Lansat in septembrie 2009, RADAR DE MEDIA a reusit in scurt timp sa devina o sursa credibila pe segmentul sau.

Structura editoriala a publicatiei Radar de Media evidentiaza in totalitate categoriile care vor fi premiate. Plecand de la premiza ca Radar de Media ofera informatii din domeniile televiziune, all media ( presa scrisa, presa online, publicitate, radio, etc) si showbiz au fost gandite si categoriile participante a editiei din acest an.

Tinad cont de multitudinea de productii media vom acorda premii de doua ori pe an. Editia Premiilor Radar de Media din Primavara va evidentia produsele media din sezonul toamna-iarna 2013, iar editia Premiilor Radar de Media din Toamna va evidentia produsele media din sezonul primavara-vara 2014.

Iata calendarul de desfasurare a Premiilor Radar de Media, editia Primavara 2014.

FAZA 1. Start Premiile Radar de media, Ediţia Primăvara 2014

Anuntarea evenimentului, calendarul de desfasurare si perioada de votare;Transmiterea catre mass-media a comunicatului de presa.Perioada de desfasurare: 6 ianuarie 2014

FAZA 2- SELECTIA NATIONALA A NOMINALIZARILOR + PRIMA FAZA DE VOTARE (SEMIFINALA)

In aceasta perioada cititorii pot propune nominalizari pentru fiecare categorie in parte care ulterior vor fi votate in faza preliminara (semifinala).Perioada de selectie si votare: 7 ianuarie - 7 februarie 2014

FAZA 3. FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014

Timp de mai bine de o luna cititorii vor avea posibilitatea sa-si aleaga preferatul din cei 10 finalisti alesi in urma semifinalei.Perioada de votare: 8 februarie - 8 martie 2014

DECERNAREA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in a doua sapatamana din luna martie, unde castigatorii isi vor primi trofeele si diplomele intr-un cadru festiv.

Puteţi citi aici cine sunt nominalizaţii alături de click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net