Click!MANIA te premiază şi online

Bani cash, maşini, telefoane, electrocasnice şi mii de alte surprize. Ziarul preferat ţi-a pregătit peste 4.400 de premii, în valoare de 100.000 de euro.

Mai mult, Click! te premiază acum şi dacă ai un loz necâştigător. Îţi spunem tot ce trebuie să faci ca să te numeri printre norocoşi. Începând de vineri, 15 septembrie, cititorii fideli mai au o şansă să intre în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Punem zilnic la bătaie un premiu de 200 de lei pentru cei care înscriu pe click.ro seria lozului de pe ziarul din ziua respectivă. Se pot înscrie atât cei care au un loz cu trei simboluri identice, cât şi cei care au lozuri necâştigătoare. Trebuie să accesezi zilnic până la ora 17.00 pagina de concurs clickmania.click.ro, să introduci datele personale şi seria lozului formată din 10 cifre. Odată cu introducerea datelor şi validarea acestora eşti înscris automat în tragerea la sorţi zilnică, în urma căreia se câştigă premiul de 200 lei. Câştigătorul va fi publicat în ziarul Click! de a doua zi. Pentru a intra în posesia premiului trebuie să suni la 0318.603.425 sau 0318.603.426 în ziua în care numele tău a fost publicat în ziarul Click! în intervalul 8.30 - 17.00. Dacă premiul nu e revendicat în ziua în care numele câştigătorului a apărut în ziar, acesta nu se mai poate acorda.

Iată cum te înregistrezi!

1. AUTENTIFICĂ-TE!
Intră pe clickmania.click.ro şi autentifică-te cu contul tău de Facebook.


2. ÎNREGISTREAZĂ-TE!


Intră zilnic între orele 00.00 - 17.00 şi înscrie-te în concurs completând formularul de înregistrare introducând numele complet, localitatea, adresa de e-mail şi seria lozului Click!MANIA formată din 10 caractere.
3. VEZI DACĂ AI CÂŞTIGAT! Verifică în ziarul Click! de a doua zi dacă ai câştigat.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1