«Click!MANIA mi-a făcut cel mai frumos cadou»

Ultima actualizare:

26 septembrie 2018. O zi pe care tânărul Marian Gabriel Neagu nu o va uita niciodată. Miercuri, ilfoveanul de 21 de ani a dezlipit lozul de pe prima pagină a ziarului preferat şi a aflat că este norocosul care a pus mâna pe cel mai râvnit loz Click!MANIA: un Peugeot 308, în valoare de aproape 94.000 de lei.

“Nu mi-a venit să cred. Mi-am pus mâinile în cap când am văzut cele trei simboluri identice cu maşina”, sunt primele cuvinte pe care ni le-a spus Marian când a ajuns la redacţie. Tânărul este din Corbeanca (Ilfov) şi lucrează ca mecanic la o companie aeriană. Deşi îşi petrece mare parte a timpului printre avioane, Marian adoră să conducă şi are permis de la 18 ani. “Am permis de trei ani şi singura mea supărare e că trebuie să împart maşina cu tata. Avem doar un autoturism şi nu-l pot conduce mereu...Acum, nu-mi vine să cred că o să am maşina mea. Click!MANIA mi-a făcut cel mai frumos cadou!”, ne-a spus tânărul entuziasmat. 

Cadoul de la ziarul preferat a venit chiar în septembrie, luna în care Marian a împlinit 21 de ani. Ilfoveanul spune că obişnuieşte să citească Click! mai mult de pe telefon, pentru că ajunge rar în oraş ca să cumpere ziarul. “Citesc mereu horoscopul şi paginile de actualitate. E un ziar complet, care te ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ţară şi-n lume”, ne-a mai spus Marian. Deocamdată, băiatul nu le-a spus părinţilor de premiul câştigat şi vrea să-şi surprindă tatăl atunci când ajunge acasă cu maşina. “I-am spus doar iubitei mele. Abia aştept să-i văd reacţia tatălui. M-am gândit şi la prima deplasare mai lungă cu maşina. O să-mi duc prietena la munte!”, a conchis fericitul câştigător.Am dat o maşină, dar mai avem o Dacia Sandero şi mii de premii şi reduceri la produse extrem de utile pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Vă dorim mult succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net