«Click!MANIA mi-a adus primul câştig»

click11-special-img_1415.jpg

Gheorghe Pintilie a câştigat 300 de lei cu Click!
Citeste tot despre: 

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA.

Gheorghe Pintilie se numără printre norocoşii care au câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. “Este primul câştig din viaţa mea. A venit la 84 de ani, dar mai bine mai târziu decât nicioadată”, ne-a spus pensionarul. Cu banii câştigaţi de la Click!MANIA, bucureşteanul spune că va achita nişte facturi.

“S-au strâns, că a fost iarnă şi toate sunt mai scumpe. O să mă descurc mai uşor luna asta. Vă mulţumesc pentru premiu”, a conchis cititorul nostru fidel.

Şi tu poţi avea norocul lui! Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei. Sunt în joc: două supermaşini, un Opel Corsa şi o Dacia Logan Navy, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, ceasuri inteligente, vase de bucătărie şi multe alte surprize.

În plus, mai avem pentru voi peste 2.100.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” și ”Click! de Duminică”.

 

Loading...

Citește și

  • clickmania

    Am dat startul celui mai iubit concurs din presă. Click!MANIA a pregătit pentru voi premii fabuloase: un super autoturism, lozuri cu bani, telefoane performante, electrocasnice şi mii de alte surprize. Iată regulamentul de concurs!

  • Lui Maricel Toma, ziarul Click! i-a adus primul câştig din viaţă. „Ce bucurie! Vă mulţumesc, mi-aţi făcut ziua mai frumoasă, iar acum o să le-o fac şi eu fetelor mele. Cu banii câştigaţi la Click!MANIA o să cumpăr cadouri de 8 Martie pentru soţie şi pentru fata mea. Vor fi tare încântate!”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca operator ecologic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1