«Click!MANIA mi-a adus primul câştig»

Ultima actualizare:

    Gheorghe Pintilie a câştigat  300 de lei cu Click!
Gheorghe Pintilie a câştigat 300 de lei cu Click!

Dăm premii pe bandă rulantă la Click!MANIA.

Gheorghe Pintilie se numără printre norocoşii care au câştigat 300 de lei cu ziarul preferat. “Este primul câştig din viaţa mea. A venit la 84 de ani, dar mai bine mai târziu decât nicioadată”, ne-a spus pensionarul. Cu banii câştigaţi de la Click!MANIA, bucureşteanul spune că va achita nişte facturi.

“S-au strâns, că a fost iarnă şi toate sunt mai scumpe. O să mă descurc mai uşor luna asta. Vă mulţumesc pentru premiu”, a conchis cititorul nostru fidel.

Şi tu poţi avea norocul lui! Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei. Sunt în joc: două supermaşini, un Opel Corsa şi o Dacia Logan Navy, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, ceasuri inteligente, vase de bucătărie şi multe alte surprize.

În plus, mai avem pentru voi peste 2.100.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” și ”Click! de Duminică”.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net