Click!MANIA a făcut fericiţi peste 5.400 de români!

Ultima actualizare:

    Voica Vinea a câştigat un superb autoturism Hyundai i20, în valoare de 51.908 leiFoto: Click!
Voica Vinea a câştigat un superb autoturism Hyundai i20, în valoare de 51.908 leiFoto: Click!

Cel mai iubit concurs din presă a premiat până acum peste 5.400 de cititori fideli din toate colţurile ţării. Cumpără şi tu ziarul zilnic şi poţi intra în marea familie a norocoşilor de la Click!MANIA.

De departe, cea mai norocoasă bucureşteancă este Voica Vinea, care a câştigat în urmă cu două săptămâni un superb autoturism Hyundai i20, în valoare de 51.908 lei. În joc a mai rămas o Honda Civic, în valoare de 102.052 de lei, care îşi aşteaptă proprietarul. 

Avem patru norocoşi care au nimerit lozurile cu 5.000 de lei şi alţi 31 care s-au ales cu câte 1.000 de lei. Peste 230 de români au câştigat câte 300 de lei, iar 14 cititori fideli au câte un telefon nou-nouţ de la Click!MANIA. Seturile de trei vase Delimano au ajuns la peste 60 de români, iar alţi 180 de cititori au câştigat seturile cu ibric electric şi râşniţă. Lozurile norocoase le-au mai adus peste 500 de abonamente cititorilor fideli, dar şi alte surprize. Peste 2500 de cititori Click! au mai câştigat reducerea şi au comandat produsele extrem de utile, cum ar fi: lenjerii de pat, tăvi, blendere, storcătoare,  sau vase de bucătărie, încălţăminte sport, mopuri electrice. 

Mai avem mii de premii pentru tine! Cumpără Click! zilnic şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Mult succes tuturor!

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net