"Click!MANIA este cel mai tare concurs"

Ultima actualizare:

    Georgiana Poteraşu  a revendicat premiul  câştigat de unchiul ei la  Click!MANIA mobile
Georgiana Poteraşu a revendicat premiul câştigat de unchiul ei la Click!MANIA mobile

Peste 3.100 de români din toate colţurile ţării au câştigat cu Click!MANIA. Unii au descoperit cele trei simboluri identice, alţii au câştigat reducerea şi au comandat produsele, dar avem şi norocoşi care au jucat la Click!MANIA mobile.

Marius Mihai locuieşte în Italia, lângă Verona, împreună cu soţia sa. Citeşte ziarul Click! în forma electronică şi aşa a aflat despre concursul nostru Click!MANIA. Chiar la prima încercare pe telefonul mobil a câştigat o tabletă inteligentă şi s-a bucurat nespus. În felul acesta va avea acces la click.ro oricând doreşte, cu cele mai proaspete ştiri. Premiul a fost ridicat de la redacţie de nepoata lui, Georgiana Poteraşu, 25 ani, din Ploieşti, care ne-a spus că Marius Mihai citeşte absolut tot din ziarul nostru pentru că e interesat ce se întâmplă în ţară şi nu îi scapă nici un scandal din showbiz sau din politică.

simeon stalpnicul png

Gheorghe Daute se numără printre norocoşii care au câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă cu ziarul preferat. Bucureşteanul, în vârstă de 66 de ani, e mare iubitor de cafea, aşa că premiul nostru l-a bucurat enorm. “Citesc tot ziarul în fiecare dimineaţă, în timp ce-mi beau cafeaua. E un ziar complet, cu multe reportaje şi ştiri din ţară. Aşa sunt şi eu la curent cu tot ce-i nou”, ne-a spus pensionarul.

Mai sunt mii de premii în joc! Poţi câştiga: două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus avem lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net