Click! rămâne cel mai vândut ziar din România!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Click!, prietenul tău cel mai bun, rămâne cel mai bine vândut ziar din România! De aproape patru ani, datorită vouă, cititorilor noştri, am rămas pe prima poziţie a topului! Şi nu oricum: Click! este singurul ziar care vinde zilnic peste 100.000 de exemplare!

Ziarul pe care îl citeşti acum este cel mai iubit din România. O dovedesc, încă o dată, cifrele de vânzări publicate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Conform ultimelor cifre făcute publice, în perioada octombrie-decembrie 2012, Click! a vândut zilnic, în medie, 137.708 exemplare.

Reportajele, exclusivităţile, poveştile de viaţă excepţionale şi dezvăluirile din viaţa vedetelor pe care vi le prezentăm zilnic ne păstrează de aproape patru ani pe prima poziţie în topul vânzărilor. Click! are un avans detaşat faţă de concurentul său direct, tabloidul "Libertatea". Conform BRAT, media vânzărilor "Libertatea" este de numai 90.801. Este important de menţionat şi faptul că ziarul nostru este singura publicaţie din România care reuşeşte să vândă în continuare peste 100.000 de exemplare zilnic!

Şi suplimentul nostru de weekend, Click! Tv, este lider detaşat. Ediţia noastră de vineri înregistrează vânzări de peste 253.008 de exemplare, în condiţiile în care Ghidul Tv de la "Libertatea" reuşeşte să vândă doar 147.000 de exemplare. Ediţia de duminică a Click! are de două ori mai mulţi „fani" decât concurentul direct. Conform BRAT, "Click! de duminică" vinde, în medie, 80.103 exemplare, în condiţiile în care "Libertatea de duminică" abia „sare" de 40.500 de exemplare.

Cel mai vândut ziar din România este, evident, şi cel mai citit. Conform celor mai recente studii naţionale de audienţă, peste 700.000 de români citesc zilnic Click! Îţi mulţumim, dragă cititorule, că alegi să te informezi şi să te relaxezi împreună cu un prieten de nădejde- Click!, ziarul cel mai iubit din România.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net