"Click! Jocuri ne face călătoria mai plăcută!" Surpriză pentru călătorii din Gara de Nord

7-act-1_click_1august.jpg

Francesca, Elena, Corina și Grațiela sunt mesagerele Click! care au împărțit suplimentul de jocuri care alungă plictiseala
Foto: Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

Agitaţie mare vineri (31 iulie) în cea mai mare poartă feroviară a ţării. Ziarul Click! a oferit cadouri celor care aşteptau pe peroane. Toţi s-au bucurat de suplimentul ”Click! Jocuri”, ideal pentru cei care călătoresc.

Francesca, Elena, Corina şi Graţiela sunt mesagerii Click! care au împărţit vineri ”soluţia-minune” de a alunga plictiseala românilor prezenţi pe peroanele din Gara de Nord. ”În total împărţim 10.000 de exemplare, atât celor de pe peroane, cât şi în trenuri”, ne-a povestit Francesca în timp ce era asaltată de amatorii de ”Click! Jocuri”.

7-act-2_click_1august.jpg

Românii care așteptau ieri trenul au primit cu bucurie cadoul de la Click!
Foto: Dorin Constanda

”Să fiu cinstită mă plictiseam groaznic, dar Click! a găsit soluţia să îmi umple timpul. Îmi plac toate jocurile din acest supliment, fie că este vorba de rebus, sudoku sau integrame”, se bucură Paulina Fodor. Lângă ea, Elena Mocanu deja a început să rezolve un joc, fericită că îi trece timpul mai uşor.

Mesagerii celui mai vândut ziar din România vor împărţi suplimentul ”Click! Jocuri”, împreună cu un creion, în Gara de Nord şi în perioada 6-8 august. 

7-act-3_click_1august.jpg

Mare surpriză pentru cei prezenţi ieri în Gara de Nord. Ei au primit, gratuit, cea mai bună revistă de integrame
Foto: Dorin Constanda

7-act-4_click_1august.jpg

Suplimentul ”Click!Jocuri” îi face Mariei drumul mai scurt spre munte
Foto: Dorin Constanda
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1