Click! îţi spune cum arată o zi din viaţa Elenei Udrea în arest la domiciliu EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Fostul ministru se trezeşte la ora 6.00, face sport, se uită la tv şi e vizitată des de mama eiFoto: Mediafax
Fostul ministru se trezeşte la ora 6.00, face sport, se uită la tv şi e vizitată des de mama eiFoto: Mediafax

Nici o veste ieri de la Elena Udrea. A fost “cuminte”, nu a scris pe Internet, nu a mai dat declaraţii. Este o condiţie importantă pentru a nu ajunge din nou după gratii. Însă, Click! a aflat, în exclusivitate, cum arată o zi din viaţa ei de “arestat la domiciliu”.

La început, nu se putea odihni şi era măcinată de gânduri, dar prezenţa mamei a reuşit să o liniştească. Acum, mama ei o vizitează foarte des şi îi face toate poftele, ne-au spus apropiaţii săi. “Elena este foarte matinală. Se trezeşte dimineaţa la ora 5, cel mult 6. Face sport, apoi munceşte prin casă, ascultă muzică. Nu scapă nici o ştire de la televizor şi din ziare. Mama ei îi găteşte tot ce îi pofteşte inima. De pildă, i-a făcut sarmale, de care îi era foarte dor. Din fericire, are prieteni adevăraţi care au vizitat-o. Cu toate acestea, reuşeşte să adoarmă abia după miezul nopţii”, ne-a mărturisit un prieten. 

Şi fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir ne-a confirmat aceste detalii din viaţa prietenei sale. “Elena Udrea este mult mai liniştită de când a fost eliberată din arest. Şi speră că tot coşmarul se va termina în curând. Chiar dacă nu este foarte comod să stai numai în casă, măcar eşti la tine acasă, poţi să-ţi primeşti prietenii. Nu are voie să scrie pe Facebook, dar o voi face eu şi avocatul. Momentan, cartea pe care doreşte să o scrie a spus-o deja la DNA. Se simte bine, şi-a revenit, a început să se odihnească. O mai apasă gândurile, însă noi prietenii suntem alături de ea, mama ei la fel, o ajutăm să depăşească momentul”, ne-a spus Ruxandra  Dragomir.

Stă cu chirie într-un apartament la parter

Meciul lui Bute a fost  urmărit de circa 4,5 milioane de telespectatori
Meciul lui Bute a fost urmărit de circa 4,5 milioane de telespectatori

Elena Udrea s-a mutat în complexul rezidenţial din nordul Capitalei în noiembrie 2013. Aici a închiriat un apartament la parterul unui bloc cochet de 4 etaje. Conform surselor noastre chiria lunară este situată în jur de 2.000 de euro.

Pe lângă luxul din apartament, complexul are două piscine, saună, sală de masaj şi sală de fitness. Udrea are la dispoziţie de asemenea, room service şi serviciu de concierge (asistenţi personali care se ocupă de diferite cereri din partea chiriaşilor: să preia poşta, pachetele, să comande taxiul sau mâncarea clienţilor, să rezerve bilete la spectacole sau masă la restaurant etc.).

Elena Udrea se află în arest la domiciliu în dosarul ”Microsoft”, dar procurorii anticorupție au solicitat avizul Parlamentului pentru începerea cercetării penale și pentru arestarea preventivă și în dosarul Gala Bute, unde au apărut noi acuzații. Comisia Juridică a Camerei Deputaților au votat ”pentru”, iar luni ar putea avea loc votul în plen. 

Lucian Bute: "Sunt sătul de aceste mizerii!"


    Meciul lui Bute a fost  urmărit de circa 4,5 milioane de telespectatori
Meciul lui Bute a fost urmărit de circa 4,5 milioane de telespectatori

Sportivul român, stabilit în Canada, este foarte supărat că numele său apare zilnic în presa din România, într-un dosar de corupţie răsunător. “Sunt dezamăgit de tot ce se întâmplă în ţară. Eu sunt un patriot şi am luptat pentru România, pentru români. În ultima vreme, de fiecare dată când deschid televiziorul, se vorbeşte urât despre Gala Bute. Sunt sătul de aceste mizerii! Cine a greşit să plătească! Eu mi-am făcut doar datoria. Va trebui să îmi apăr onoarea”, a spus Lucian Bute unor prieteni.

Pugilistul este îngrijorat că o parte din premiul acordat lui s-a realizat din banii Ministerului Turismului, spun aceleaşi surse.

Sportivul român a boxat pentru prima oară în România în 9 iulie 2011, la ”Gala Bute”, când şi-a apărat centura în faţa francezului Jean-Paul Mendy, în sala Romexpo, din Capitală. Bute a câştigat prin KO în repriza a 4-a. 

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net