Clever devine FREE NOW. Ce trebuie să știi dacă vrei să fii șofer FREE NOW (P)

Ultima actualizare:

Clever, aplicația românească de taxi și transport alternativ, devine FREE NOW. Dacă vrei să lucrezi cu cea mai nouă aplicație de transport alternativ, vezi ce beneficii ai și ce trebuie să faci pentru a intra în FREE NOW.

  • O nouă aplicaţie. FREE NOW este o aplicație nouă, cea mai modernă la nivel european, care în următoarea perioadă va funcționa în paralel cu aplicația Clever și ulterior o va înlocui complet pe cea din urmă. Migrarea șoferilor Clever la FREE NOW este deja în desfășurare, iar șoferii de taxi și transport alternativ care vor să se alăture platformei vor fi anunțați când vor putea să descarce aplicația. FREE NOW este disponibilă în București și urmează să fie în curând accesibilă și în alte orașe în care Clever operează.
  • Mai multe beneficii. Aplicația FREE NOW este gratuită și are zero comision în primele luni, cu plata numai atunci când șoferii câștigă și fără prag minim de curse! Cu FREE NOW, șoferii beneficiază de o aplicație îmbunătățită, care oferă mai multe opțiuni și navigație mai bună, pentru acces simplu și rapid la mai multe curse, fără timpi morți.
  • Acces la mai mulți pasageri. Aplicația FREE NOW este disponibilă în 100 orașe din Europa, ceea ce înseamnă acces la mai mulți pasageri și, implicit, posibilitatea unor venituri mai mari. Pe lângă cursele comandate de pasagerii români, șoferii vor putea prelua și curse de la pasagerii străini care folosesc FREE NOW și care vin în România în scop turistic sau de business.
  • Curse spre casă. Cu FREE NOW, șoferii vor avea posibilitatea să-și încheie ziua de lucru cu o cursă care îi duce cât mai aproape de casă, eliminând timpii morți și distanțele parcurse fără pasager.
  • Suport 24/7. Clever este permanent alături de şoferii săi prin suport tehnic care funcţionează 24/7, așa încât transferul către noua aplicație FREE NOW să fie cât mai simplu și rapid.

Înregistrează-te acum pe FREE NOW și câștigă mai mult. Aplicația FREE NOW va fi în curând disponibilă și pentru pasageri și vei putea începe să preiei comenzi. Data exactă va fi anunțată cât mai curând.

FREE NOW a rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană a doi mari giganți auto, Daimler AG și BMW Group. Cu 14 milioane de pasageri și peste 100.000 de șoferi, FREE NOW este acum unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilitate urbană din Europa, furnizând servicii în peste 100 de orașe europene.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net