În clasă, ca în Vestul Sălbatic

Ultima actualizare:
Pistolul folosit e marca Smith&Wesson
Pistolul folosit e marca Smith&Wesson

Camerele de supraveghere de la Liceul Telecom din Constanţa au surprins un episod teribil petrecut recent într-o sală de clasă. Un elev de clasa a XII-a a folosit un pistol împotriva a doi colegi de clasa a IX-a. Victimele au fost împuşcate, dar rănile cauzate de bilele din plastic au fost minore.

Secvenţe înfricoşătoare în mijlocul unor adolescenţi! Un elev de clasa a XII-a, înarmat cu un pistol Airsoft cu bile, a intrat pe 7 mai într-o sală de clasă de de la Liceul Telecom din Constanţa, pentru a se răzbuna pe doi colegi mai mici. Imaginile de pe camerele video au surprins gestul inconştient al elevului, relatează reporterntv.ro. Elevul s-a lăudat cu pistolul Airsoft care imită o armă reală, apoi a luat la ţintă doi colegi mai mici şi a tras în ei. Cei doi elevi de clasa a IX-a au apucat să-şi ferească ochii, iar bilele din plastic le-au provocat vânătai, fără să le pună însă viaţa în pericol. Mihai Coiciu, directorul liceului, a demarat o anchetă şi a anunţat poliţia despre acest caz. “Asupra elevului de clasa a XII-a, în vârstă de 18 ani, a fost găsit un pistol de jucărie, cu bile din plastic”, au precizat poliţiştii. Elevul-pistolar, care le-a declarat anchetatorilor că are arma de la un cămătar, a scăpat ieftin: media 3 la purtare şi a eliminarea de la cursuri pentru 5 zile.

Click! spune


    Pistolul folosit e marca Smith&Wesson
Pistolul folosit e marca Smith&Wesson

Pistolul folosit de elev e marca Smith&Wesson și costă, în magazinele din România, în jur de 130 de lei, preț care include și o cutie cu 100 de bile de plastic.

• Capacitate încărcător: 12 bile• Greutate: 570 g• Lungime: 218 mm• Lățime: 24,05 mm• Calibrul țevii: 6,08 mm• Viteza inițială a bilei: (0,20 g) 75 m/s• Energie: (0,20g) 0,56 Jouli• Material: metal și plastic 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net