Ciutacu, amendă record pentru că Ponta «a zis nasoale de Livache»

Ultima actualizare:

    Ciutacu, amendat din cauza lui Victor Ponta (Foto: captură video Antena 3)
Ciutacu, amendat din cauza lui Victor Ponta (Foto: captură video Antena 3)

Postul Antena 3 a fost amendat, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru derapaje în campania electorală, printre altele, pentru difuzarea unor comentarii ale premierului Victor Ponta pe acest subiect, în afara perioadei de campanie în audiovizual.

Potrivit raportului CNA, pe 8 iunie, la Antena 3, în emisiunea „Vorbe grele” realizată de Victor Ciutacu, în studio a fost invitat premierul Victor Ponta. În timpul discuţiei despre reîntregirea salariilor, atât moderatorul, cât şi invitatul au făcut referire la domnul „Livache” (Liviu Negoiţă, primar şi candidat la Primăria Sectorului 3, Bucureşti, n.r.), informează Mediafax.„Domnul Livache, cred că de duminică seară nu o să mai aibă birou nici la primărie, aşa încât nu-i bine să ai multe birouri, că rămâi fără ele”, a spus Ponta în emisiune.

„Să ştiţi că mă amendează Narcisa (Iorga, membru al CNA, n.r.) din cauza dumneavoastră că aţi zis nasoale de Livache”, a replicat Ciutacu.

Amenda de 50.000 de lei pentru postul Antena 3 a fost propusă de Narcisa Iorga şi adoptată cu şase voturi „pentru”.

Ziaristul Victor Ciutacu declară că amenda nu a fost corectă.

„Membrii CNA au decis - discreţionar, în majoritate, împotriva bunului simţ şi în sfidarea legislaţiei în vigoare - că prezenţa primului ministru al Guvernului României pe un post naţional de televiziune, unde a vorbit despre probleme naţionale (şi deloc despre alegeri), este blamabilă... Accept până la un punct chiar şi dorinţa neostoită-n cinci ani a Narcisei Iorga de a mă amenda, în sfârşit, şi pe mine. Rămăsesem singurul din Antena 3 şi era păcat de la Dumnezeu. Dacă nu se dezbracă şi nu se înjură lumea în direct la «Vorbe grele», emisiunea trebuie să dispară. Fiindcă - nu-i aşa? - face audienţă şi poluează imaculatul spaţiu audiovizual autohton”, a spus Ciutacu.

El mai menţionează că l-a auzit pe Mihai Gâdea, în direct, că Antena 3 va contesta în instanţă amenda.„Mă bucură că postul pentru care realizez emisiunea nu acceptă să fie călcat în picioare. Mă voi alătura acţiunii judiciare. M-am judecat (şi mă judec) cu Radu Moraru şi B1 TV, m-am judecat (şi mă judec) cu Guvernul României, Ministerul Finanţelor şi ANAF, o s-o fac şi cu CNA”, a mai spus Ciutacu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net