Cîțu: "Este nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment!"

Ultima actualizare:

    Florin CîțuFoto: Facebook
Florin CîțuFoto: Facebook

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi (19 octombrie), la Parlament, cum se va implica în campania de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne aflăm pe ultimele locuri, în Europa, premierul interimare afirmând că este nevoie de toată societatea să înţeleagă că trebuie să ne vaccinăm.

”Pe deoparte, mesajele sau ceea ce vedem în societate, toată lumea spune că nu are încredere în mesajele venite de la politicieni. Noi putem ca şi Guvern şi ca şi Partid Naţional Liberal, care a luat o decizie în BEx de a promova campania de vaccinare, o să facem acest lucru. Este nevoie de mai mult. Este nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment. Este nevoie de toţi liderii, noi o să discutăm, aşa cum am făcut şi până acum, cu prefecţii, cu primarii noştri”, a spus Cîţu.

Premierul interimar a mai arătat că, aşa cum a discutat până acum cu ei, le va spune, în continuare, să promoveze campania de vaccinare.

”Repet, responsabilitatea trebuie să fie şi a noastră, individuală, a fiecăruia dintre noi, pentru că, până la urmă, atunci când ne vaccinăm ne salvăm viaţa noastră, dar şi a celor din jurul nostru”, a declarat preşedintele PNL, potrivit news.ro.

Florin Cîţu a spus că a promovat campania de vaccinare.

”Campania de vaccinare a fost promovată, în continuu, de mine, personal, în toată ţara, unde am fost, de fiecare dată am vorbit despre vaccinare dar, repet, este nevoie de toate toată susţinerea societăţii pentru a înţelege acest mesaj”, a mai menţionat liderul PNL. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net