Cîțu: "Este nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment!"

florin_citu.png

Florin Cîțu
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi (19 octombrie), la Parlament, cum se va implica în campania de vaccinare, ţinând cont de faptul că ne aflăm pe ultimele locuri, în Europa, premierul interimare afirmând că este nevoie de toată societatea să înţeleagă că trebuie să ne vaccinăm.

”Pe deoparte, mesajele sau ceea ce vedem în societate, toată lumea spune că nu are încredere în mesajele venite de la politicieni. Noi putem ca şi Guvern şi ca şi Partid Naţional Liberal, care a luat o decizie în BEx de a promova campania de vaccinare, o să facem acest lucru. Este nevoie de mai mult. Este nevoie ca toată societatea să înţeleagă că doar prin vaccinare putem să depăşim acest moment. Este nevoie de toţi liderii, noi o să discutăm, aşa cum am făcut şi până acum, cu prefecţii, cu primarii noştri”, a spus Cîţu.

Premierul interimar a mai arătat că, aşa cum a discutat până acum cu ei, le va spune, în continuare, să promoveze campania de vaccinare.

”Repet, responsabilitatea trebuie să fie şi a noastră, individuală, a fiecăruia dintre noi, pentru că, până la urmă, atunci când ne vaccinăm ne salvăm viaţa noastră, dar şi a celor din jurul nostru”, a declarat preşedintele PNL, potrivit news.ro.

Florin Cîţu a spus că a promovat campania de vaccinare.

”Campania de vaccinare a fost promovată, în continuu, de mine, personal, în toată ţara, unde am fost, de fiecare dată am vorbit despre vaccinare dar, repet, este nevoie de toate toată susţinerea societăţii pentru a înţelege acest mesaj”, a mai menţionat liderul PNL. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5