Cirque du Soleil, 7 spectacole la Bucureşti

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cirque du Soleil a pregătit pentru publicul de la Bucureşti spectacolul Varekai, o extravaganță acrobatică ce va purta publicul românesc într-o călătorie extraordinară.

Veţi putea vedea demonstrații uimitoare de acrobații aeriene la înălțime și artiști gata de salturi desăvârșite, ce sfidează gravitația, precum “Leagănul Rusesc”, în care acrobații sar de la un obiect aflat în mișcare la altul. Vor fi 7 reprezentaţii la Romexpo: pe 3, 4, 5 mai, de la ora 20.00, două pe 6 mai şi două pe 7 mai. Biletele au preţuri cuprinse între 89 şi 385 de lei.

Atelier de zmeie la mall

simeon stalpnicul png

În acest weekend prelungit, copiii pot învăţa să construiască, să decoreze şi să înalţe propriul zmeu, la Veranda Mall din Bucureşti. Duminică şi luni, între orele 12.00 şi 18.00, sunt organizate Ateliere de Zmeie la spațiul de joacă pentru copii din zona Amfiteatru. La finalul activităților, copiii se vor putea juca pe spațiul verde de pe platforma centrului comercial și bineînțeles, vor putea păstra zmeiele realizate. Participarea este gratuită şi se face pe baza unei înscrieri la biroul de informaţii. 

Vunk deschide sezonul estival

simeon stalpnicul png

Cei care se află în acest weekend pe litoral au parte de distracţie din plin. Azi, între orele 16.00 şi 23.00, au loc o serie de concerte pe plaja din Mamaia. Vor încinge atmosfera Ionuţ Galani & Band, Trupa Provincialii şi Vunk, totul culminând cu un foc de artificii şi o înălţare de lampioane. Evenimentul marchează deschiderea sezonului estival pe litoral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net