Circulaţie blocată la Giurgiu! Trei autoturisme implicate într-un accident grav

Ultima actualizare:

    A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a scoate răniții dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarelor
A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a scoate răniții dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarelor

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate la spitale din Giurgiu și din București în urma unui accident rutier care s-a produs duminică dimineață pe DN5, în apropierea localității Daia. Din primele informaţii, trei autoturisme au intrat în coliziune.

Circulaţia a fost blocată în apropierea localităţii Daia după ce trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulaţie. În urma incidentului, două persoane au murit şi alte trei au avut nevoie de îngriziri medicale specializate, fiind transportate la spital. 

"În această dimineață la ora 9,40, am fost anunțați prin 112 că pe DN 5, în afara localității Daia, pe sensul de mers către București, trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sunt două persoane decedate și trei rănite care trebuie transportate la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a spus că deocamdată nu se cunosc cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul și nici nu a fost stabilită identitatea victimelor.

Circulația pe sensul de mers spre București se desfășoară pe o singură bandă din cele două.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net